Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Monica avgjør Bills skjebne

NEW YORK (Dagbladet): 24-årige Monica Lewinsky holder skjebnen til president Bill Clinton i sin hånd. Har hun eller har hun ikke hatt et seksuelt forhold til presidenten? Oppfordret Clinton henne til å lyve under ed?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Svarene på disse spørsmålene avgjør om president Clinton kan fortsette å regjere eller om han til slutt må gå av i vanære.

Den da 21-årige Monica Lewinsky begynte som ubetalt assistent i Det hvite hus høsten 1995. President Clintons talsmann Mike McCurry opplyste i går at assistentordningen i Det hvite hus til enhver tid omfatter ca 250 kvinnelige og mannlige studenter i alderen 18- 23 år som arbeider inntil 25 timer pr. uke uten betaling i semesteret og full tid om sommeren.

I Det hvite hus arbeidet hun som ubetalt assistent i kontoret til daværende stabssjef Leon Panetta. I desember 1995 begynte hun i en betalt jobb der oppgaven var å sortere post i kontoret som behandler lovsaker og lovforslag. I april 1996 flyttet hun til Pentagon, der hun jobbet som sekretær for talsmann Kenneth Bacon fram til romjula i fjor.

BENEKTER SEX-FORHOLD:</B> Monica Lewinsky (24)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!