Monica flytter etter Bill

NEW YORK (Dagbladet): Mens president Bill Clinton jakter på hus i New Yorks eksklusive forsted Westchester, har Monica Lewinsky leid seg en leilighet i trendy West Village i New York City.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Leiligheten koster flesk. For ettroms-leilighet i dette området, må du vanligvis betale over 30000 kroner. Men Monica skulle ha nok penger. Nylig mottok hun rundt fem millioner kroner i forskudd for boka «Monicas Story».

Adressen er pussig nok 666 Greenwich Street. Av religiøse fundamentalister kan det tolkes som djevelens verk. Tallet er iallfall alle skrekkfilmers høydepunkt, og kan kanskje bli det samme for Hillary. Hun liker neppe at Monica flytter til New York.

Spørsmålet er om Monica har tenkt å gjøre som hun nylig sa i et intervju: «Jeg må slutte å leve av at jeg er Monica Lewinsky.»

Konsekvent har jenta aldri vært. For i samme åndedrag lanserer hun en plan om å sette i gang et leppestiftmerke og en veskeserie som selvsagt skal hete Monica eller Lewinsky.

Mann og barn

Monicas store røde munn ble et varemerke under riksrettprosessen mot USAs president, så enten Monica vil innrømme det eller ei, er det rollen som femme fatale i Det hvite hus hun forsatt vil leve av.

Om Hillary har hun bare en ting å si:

- Hun får drive på med sitt.

Monica gir blaffen i senatorkampanjen hennes. Monica har bare et eneste ønske: Skaffe seg mann og barn.

Om West Village i New Yorks mest eksklusive kunstnerkvarter er stedet, vil tida vise. Området er nå priset så høyt at bare superstjerner som Susan Sarandon og hennes likesinnede snart har råd til en leilighet i strøket.

Utfordrer appetitten

Området er likevel et trivelig sted med et hav av gode restauranter som vil utfordre Monicas vektproblemer.

Men Monica snakker friskt i vei om at hun ikke kommer til å bli tynn noen gang.