- Monica har det bra og er i Aten

Familien er gjenforent med den savnede 26-åringen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

ATEN / OSLO (Dagbladet): Monicas stemor Karin Vassbø sier til Dagbladet at Monica er i live og har det bra.

Monica og familien er nå gjenforent i Aten.

McDonalds Ifølge Monicas stemor var den savnede 26-åringen utenfor en McDonalds da de møtte henne.

- Hun kom gående mot sin far. Vi er veldig lykkelige, sier Vassbø.

Monica kontaktet tidligere i dag både sin tante og sin far, og fortalte at hun var på en adresse i Aten. Familien ønsker ikke å gå inn på omstendighetene rundt forsvinningen.

- Hun har ring sin far, hun sier at hun har det bra, vi er helt i hundre og er på vei til adressen hvor hun sier at hun er, sa Vassbø til Dagbladet tidligere i dag.

Bankkortet Tidligere i dag fikk familien den første gode nyheten siden Monica forsvant, hennes bankkort ble brukt i natt til å ta ut 200 euro.

Politiadvokat Anne Hølland I Rogaland politidistrikt forteller at familien har kontaktet politiet og gitt beskjed om at Monica er funnet.

- Det er ingenting i saken som tyder på at hun har vært utsatt for noe kriminelt den uka hun har vært savnet. Vi ønsker å ta en prat med Monica når hun kommer hjem for å høre hva som har skjedd, men nå har politiet avsluttet denne saken. Vi har avlyst etterlysningen og all sporing, sier Hølland.

Flyvertinna Monica Barstad ble meldt savnet lørdag av sin familie. Den siste kontakten de hadde med henne da var en SMS som hun sendte til sin far seint fredag

Planen var at hun skulle komme seg hjem til Rogaland for å delta i Nordsjørittet forrige helg.

Politiet i Rogaland har tidligere fortalt Dagbladet at det ikke ser ut til å ha vært aktivitet på Monicas telefon siden fredag i forrige uke. Det er ikke kjent om hun kontaktet familien fra sin egen telefon.