Monica kan få 48 mill. for bok om Clinton-sex...

NEW YORK (Dagbladet): Monica Lewinsky er tilbudt 48 millioner kroner for å gi ut en bok om sitt seksuelle forhold til presidenten. Så langt har hun takket nei, fordi mamma Marcia Lewis mener datteren ikke må gå under 80 millioner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tilbudet om 48 millioner skal ha kommet fra et forlag som ikke vil avsløre sin identitet, ifølge magasinet the New Yorker.

New York Post har tatt ringerunden til flere store forlag, som mener tilbudet på 48 millioner kroner er oppspinn. Flere forlag er interessert i historien, men prisen skal ligge langt under 48 millioner kroner.

- Det finnes ikke hemmelige forlag som tilbyr summer av den størrelsen. Dessuten har aldri noen fått så mye som 80 millioner kroner for en bok. Monica Lewinsky kommer ganske sikkert ikke til å bli den første, sier leder for Regan Books, Judith Regan til New York Post.

Prisliste

Monica Lewinsky bør smi mens jernet er varmt, mener mange som ikke tror historien er verd stort mer en toppen 16 millioner kroner.

Monica er ikke særlig populær i USA, og meningsmålinger viser at folk flest kjøper bøker om folk de liker.
Hadde Hillary Clinton skrevet en bok om saken, hadde prisen vært mye høyere, skriver New York Post, som via råd fra forleggere har laget sitt seks på topp i Sexgate:

1. Hillary Clinton: 32- 40 millioner kroner for en bok.

2. Bill Clinton: 24- 32 millioner kroner for en bok.

3. Monica Lewinsky: 8- 16 millioner kroner for en bok.

4. Betty Currie (Clintons privatsekretær): 2,4 millioner kroner for en bok.

5. Linda Tripp: 2 millioner kroner for en bok.

6. Kenneth Starr: 800000 kroner for en bok.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer