Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Monica Lewinsky kommer til Norge

Monica Lewinsky kommer til Norge i slutten av februar. Da skal hun slå tilbake med boka «Ærlig talt».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lewinsky kommer til Norge i forbindelse med en boklansering, og skal ifølge forlaget LibriArte være i Norge i flere dager, melder P4. Dermed ser det ut til at LibriArtes markedssjef Rolf Sejersted har fått det som han vil. Få trodde Sejersted ville lykkes da han i januar forsøkte å overtale Lewinsky til å komme til Norge i forbindelse med lanseringen av boka «Ærlig talt». Sejersted tror Norges-besøket vil skje ganske kort tid etter at boka hennes har hatt sin verdenslansering i slutten av februar.

- Vi vet ikke akkurat når hun kommer, men regner med at hun blir 2-3 dager, hevdes det fra LibriArte overfor Dagbladet :på nettet.

Diana-biograf

Det er Diana-biografen Andrew Morton som har ført Lewinskys historie i pennen. Den kommer på norsk samme dag som boken lanseres i en rekke andre land over hele verden.

Ingen i LibriArte vil lekke noe som helst om bokens innhold, annet enn at frøken Lewinskys egen versjon av historien inneholder detaljer og opplysninger som til nå ikke har vært kjent.

Opprinnelig hadde LibriArte tenkt seg et første-opplag på 10.000 eksemplarer, men har den siste tiden registrert så stor interesse for boken at man vurderer å doble antallet. 20.000 i førsteopplag er stort i norsk sammenheng.

Og mens vi venter på Monica, kan vi se henne på TV i morgen.

(Dagbladet :på nettet)

PÅ NÆRT HOLD: Endelig kan vi danne oss et eget bilde av Monica Lewinsky.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media