Monica Lewinskys nye liv

Monica Lewinsky (26) forsøker å skape et nytt liv for seg selv etter affæren med president Bill Clinton. Men én ting har ikke forandret seg: Hun betror seg stadig til mediene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg tror jeg er på rett vei nå, sa Monica Lewinsky til CNNs Larry King i går. Lewinsky gjør nå karriere med slanking og salg av vesker over Internett. Hun har undertegnet en lukrativ avtale med slankeselskapet Jenny Craig Inc., og kiloene formelig raser av henne - hele 14 kilo siden i sommer.

- Mye handler om å skaffe seg kontroll over eget liv, sier Lewinsky. Det krever personlig styrke å konfrontere de problemene jeg har hatt med mat.

Made by Monica

Lewinsky gjør også stor suksess med salg av vesker over nettet gjennom selskapet The Real Monica Inc.

Ideen fikk hun etter en lang og frustrerende jakt etter en passende veske som hun kunne ha strikketøyet sitt i.

- Jeg manglet det grunnleggende verktøyet for alle som strikker - nemlig strikkebagen, skriver hun på selskapets hjemmesider. Jeg har alltid vært interessert i moter, og jeg ville skape noe som var spesielt og annerledes, så jeg gikk inn for å lage den perfekte strikkebag.

Flere av hennes venner ville gjerne ha en veske med merkelappen «Made Especially for you by Monica». Dermed så en ny forretningside dagens lys.

Men Lewinsky omtaler seg selv som en dårlig kunstner.

- Jeg kan ikke engang tegne et smileansikt, sier hun. Men jeg velger stoffene og mønstrene og bestemmer designet.

Spaner ikke etter slips

Monica Lewinsky nevnte ikke Bill Clinton ved navn i et stort intervju med USA Today. Isteden velger hun ord som «alt som skjedde» «den erfaringen» eller «det personlige feilgrepet» I boka «Monica's Story» skriver hun at det alltid vil finnes en åpen dør for president Bill Clinton i hennes hjerte. Nå ser det ut som hun forsøker å lukke døra, skriver avisa Expressen.

- Hver dag tar jeg ett skritt lenger bort - både følelesesmessig og mentalt - fra det som skjedde, sier Lewinsky.

Hun ser ikke lenger på tv for å få et glimt av presidenten, eller sjekke om han bruker slipsene hun ga ham. Lewinsky innrømmer at hun har dårlig samvittighet overfor Hillary og Chelsea Clinton.

- Jeg føler personlig anger for det hun og datteren sikkert må ha gåt igjennom.