Monicas avsløringer

Monica Lewinsky trodde at Bill Clinton elsket henne. - Vi klemte hverandre og leide hverandre i hendene, sa Lewinsky, ifølge spesialetterforsker Kenneth Starrs rapport som Dagbladet nå har kopier av.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Detter er noe av det Monica Lewinsky avslører i etterforsker Starrs rapport om Clintons forhold til den unge jenta:

Presidenten skal ha sagt til Lewinsky at han var usikker på om han fremdeles ville være gift med Hillary når han gikk av som president.

-Hvem vet hva som vil skje om fire år når jeg ikke er president lenger, skal han ha sagt. Lewinsky trodde at hun kunne bli Clintons nye kone.

Lewinsky pleide å kalle Clinton for «handsome» (kjekken). Han brukte kosenavn på henne som «sweetie», «baby» og «dear». Clinton sa at han likte å snakke med henne. Lewinsky husker at presidenten sa at de to var «fulle av følelser og ild». Han sa også at hun fikk ham til å føle seg ung, og at han ønsket å bruke mer tid på henne.

- Vi fortalte hverandre vitser. Vi snakket om barndommen vår. Jeg pleide også å gi presidenten dumme råd om hva som burde gjøres i administrasjonen, sa Lewinsky.

Ifølge Lewinskys mor, Marcia Lewis, skal Clinton had sagt til Lewinsky at hun trolig hadde blitt såret mye av andre menn, og at han skulle være vennen hennes og hjelp henne - ikke såre henne.

De lengre samtalene mellom Clinton og Lewinsky fant ofte sted etter at de hadde hatt seksuell omgang.

Ved siden av møtene med Clinton skal de ha snakket sammen om lag 50 ganger. Oftest seint på kvelden eller etter midnatt. Presidenten ringte sjøl, eller fikk sin sekretær Betty Currie, til å ringe for ham.

-Vi snakket sammen i timevis. Emnene vi snakket om var de samme som vi diskuterte når vi møttes. Vi hadde også telefonsex 10-15 ganger. En kveld etter at vi hadde hatt telefonsex, sovnet presidenten mens vi snakket, sa Lewinsky.