- Monicas bankkort brukt i natt

Monicas stemor forteller at familien er på vei til en adresse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

ATEN/OSLO (Dagbladet): Norges ambassadør i Hellas Sjur Larsen sier til TV2 at Monica Barstads bankkort har blitt brukt i natt.

- Det er en kjempenyhet, de beste vi har fått siden vi kom, sier Monicas stemor Kirsten Vassbø til Dagbladet.

200 euro Hun forteller at de fikk informasjonen fra den norske ambassaden.

- Ambassaden ringte oss i morges og sier at kortet har blitt brukt til å ta ut 200 euro, og pin-koden har blitt tastet inn. Vi har fått adressen og vi er på vei dit nå, sier Vassbø.

Flyvertinna Monica Barstad (26) var på ferie i Hellas da hun fredag skulle reise hjem til Norge. Men hun hadde ikke dekning på bankkortet til flybilletten hjem.

Det er også flere mislykkede forsøk på å ta ut penger fra bankkontoen hennes fredag. Dette er gjort både på flyplassen og steder i nærheten i 18-19-tiden fredag kveld.

Overvåkningsbilder Politiet håper å få bilder i løpet av kort tid fra overvåkningskameraet ved bankautomaten i Aten der savnede Monica Barstads bankkort ble brukt i natt.

- Det er Kripos som håndterer jobben med å få ut dette bevismatreialet via kolleger i Hellas. Politiet har fått bekreftet at er er slikt overvåkningsutstyr ved denne bankutomaten, og da skal det ikke ta lang tid å se om det er den savnede selv eller andre som har brukt kort, sier politiadvokat Anne Hølland i Rogaland politidistrikt til Dagbladet.

SMS Det siste livstegnet fra rogalendingen har vært en SMS hun sendte til sin far fredag kveld, der skreiv hun at hun hadde problemer med flyet, og at det var seint, så hun gikk og la seg.

Planen var, ifølge familien, at Monica skulle komme tilbake til Rogaland for å delta i Nordsjørittet.

Siden har familien lett desperat etter 26-åringen.

Politiadvokat Anne Hølland ved Rogaland politidistrikt har tidligere fortalt Dagbladet at de har fått utlevert informasjon fra et gresk teleselskap, og at informasjonen viser at det trolig ikke har vært aktivitet på 26-åringens telefon siden fredag, da hun forsvant.

Dagbladet kommer med mer.