- Monicas bankkort brukt i natt

Monicas stemor forteller at familien er på vei til en adresse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ATEN/OSLO (Dagbladet): Norges ambassadør i Hellas Sjur Larsen sier til TV2 at Monica Barstads bankkort har blitt brukt i natt.

- Det er en kjempenyhet, de beste vi har fått siden vi kom, sier Monicas stemor Kirsten Vassbø til Dagbladet.

200 euro Hun forteller at de fikk informasjonen fra den norske ambassaden.

- Ambassaden ringte oss i morges og sier at kortet har blitt brukt til å ta ut 200 euro, og pin-koden har blitt tastet inn. Vi har fått adressen og vi er på vei dit nå, sier Vassbø.

Flyvertinna Monica Barstad (26) var på ferie i Hellas da hun fredag skulle reise hjem til Norge. Men hun hadde ikke dekning på bankkortet til flybilletten hjem.

Det er også flere mislykkede forsøk på å ta ut penger fra bankkontoen hennes fredag. Dette er gjort både på flyplassen og steder i nærheten i 18-19-tiden fredag kveld.

Overvåkningsbilder Politiet håper å få bilder i løpet av kort tid fra overvåkningskameraet ved bankautomaten i Aten der savnede Monica Barstads bankkort ble brukt i natt.

- Det er Kripos som håndterer jobben med å få ut dette bevismatreialet via kolleger i Hellas. Politiet har fått bekreftet at er er slikt overvåkningsutstyr ved denne bankutomaten, og da skal det ikke ta lang tid å se om det er den savnede selv eller andre som har brukt kort, sier politiadvokat Anne Hølland i Rogaland politidistrikt til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer