Foto: AFP PHOTO/JUSTIN TALLIS
Foto: AFP PHOTO/JUSTIN TALLIS Vis mer

Monty Python-gjengen har takket for seg

For siste gang.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

London (NTB): Det tiende avskjedsshowet til Monty Python-gjengen gikk av stabelen søndag kveld i Londons O2-arena, og ble vist på mer enn 2.000 kinoer verden rundt.

Også en rekke norske kinoer slo til, enkelte av dem - som Ringen i Oslo - sikret seg også skjenkebevilling for anledningen.

Lover kinorepriser Ifølge VG fikk over tusen publikummere bare i hovedstaden med seg det direktesendte showet på kino, og Oslo Kino lover repriseoppsetninger.

Moroa endte med allsang til «Always Look On the Bright Side of Life», melder BBC. Blant tilskuerne var Mike Myers og «Hobbiten»-stjerne Martin Freeman.

John Cleese, Michael Palin, Terry Gilliam, Eric Idle og Terry Jones ble gjenforent en siste gang på scenen i de ti forestillingene, og publikum klappet også varmt da det ble vist arkivopptak av Graham Chapman, som døde av kreft i 1989.

Gjester på scenen har inkludert Stephen Fry og Stephen Hawking.

Blandede anmeldelser Avskjedsforestillingen «Monty Python Live (Mostly)» fikk blandet mottagelse i britiske medier etter premieren 1. juli.

Mens The Express ga den fem stjerner, ble det bare to i The Independent, som kalte det «en desperat lat produksjon».

Guardian landet på tre stjerner, og mente vitsene «var gamle», men at du måtte «ha et hjerte av stein for ikke å like å høre dem på ny».

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer