NYTT LIV: Moods of Norway-gründerne fikk tidligere denne uken tilslag på konkursboet etter selslapet etter å ha lagt inn bud med over 20 millioner kroner i margin til nestemann. Foto: 
John Fuller/Finansavisen.
NYTT LIV: Moods of Norway-gründerne fikk tidligere denne uken tilslag på konkursboet etter selslapet etter å ha lagt inn bud med over 20 millioner kroner i margin til nestemann. Foto: John Fuller/Finansavisen.Vis mer

Moods of Norway-gutta skal selge klær for 200 mill.

Moods of Norway-gründer Jan Egil Flo (46) kjøpte tidligere denne uken konkursboet etter den rosa klesprodusenten. Allerede neste år skal han selge klær for over 200 millioner kroner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Finansavisen):- Vi kommer til å beholde seks til syv av butikkene til neste år. Samtidig blir hele Brandstad-kjeden distribusjonskanal for Moods of Norway-produkter, men vi kommer til å drive alle butikkene frem til nyttår, sier Jan Egil Flo (46).

Flo var blant de opprinnelige gründerne av selskapet for 14 år siden og var adm. direktør i selskapet da konkursbegjæringen ble levert til Sogn og Fjordane tingrett i slutten av september.

Tidligere denne uken ble det klart at de opprinnelige gründerne har kjøpt konkursboet for 52,6 millioner kroner, som ifølge avisen var mer enn 25 millioner kroner over det nest største budet.

Flo har ikke forventninger om å overgå toppårene 2012 og 2013, da selskapet omsatte for over 330 millioner kroner i året, men omsetningen kommer likevel til å bli betydelig, ifølge Moods-veteranen.

200 mill. i omsetning

Flo understreker at han har hatt mye å henge fingrene i den seneste tiden og at konkursforhandlingene har gått på bekostning av budsjettplanleggingen.

- Vi har ikke fått på plass noe budsjett, sier han til Finansavisen.

Han viser imidlertid til at Brandstad-kjeden alene omsetter for rundt 150 millioner kroner i året.

- Jeg regner med at omsetningen i konsernet blir i overkant av 200 millioner kroner. Vi får komme tilbake til hva resultatet blir, sier Flo til Finansavisen.

Andre økonominyheter:

Hegnar: - Norsk landbruk er et galehus
Warren Buffet bruker åtte timer i uka på dette