Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Moore anmeldt

Michael Moore lover unge amerikanere underbukser og nudler om de stemmer på John Kerry. Det mener republikanerne er bestikkelse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Derfor har det republikanske partiet i Michigan anmeldt den kontroversielle filmskaperen, ifølge Politiken.

Moore er nå i gang med en politisk vekkelses-turné i kjølvannet av filmen «Fahrenheit 9/11». På en rundtur til amerikanske universiteter oppfordrer Moore de unge til å komme seg opp av sofaen og til stemmeurnene. En del av overtalelseskunsten består av å love tre reine underbukser til guttene og en dags forbruk nudler til kvinnene om de stemmer på John Kerry.

Ifølge republikanerne er dette å anse som bestikkelser, noe Moore selv er uenig i.

- Det ville selvfølgelig være gøy om republikanerne ikke var så seriøse i sine beskyldninger. Men det er de. Nå er jeg snart ettersøkt i Michigan, fordi jeg overbeviste noen sløve padder om at de skal skifte underbukser og spise et sunt måltid syntetiske nudler, skriver han på sin hjemmeside, og legger til «Men de fanger ikke meg.»

PÅ TURNÉ:</B> Filmskaperen Michael Moore fortsetter sin propagandavirksomhet for å få amerikanske velgere til å stemme på John Kerry.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media