Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mor (27) og to døtre funnet døde i fryseboks i Danmark

Politiet etterlyser ektemannen i syrisk flyktningfamilie.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Dansk politi rykket søndag kveld ut til en leilighet i byen Aabenraa sør på Jylland etter bekymringsmelding fra et familiemedlem som ikke hadde fått kontakt med familien på flere dager.

Der gjorde politiet et makabert funn:

En 27 år gammel syrisk kvinne og døtrene på sju og ni år ble funnet drept og plassert i en fryseboks.

Dansk politi etterlyser nå ektemannen, som er barnas far. Familien kom til Danmark sommeren 2015 og hadde status som flyktninger.

Syd- og Sønderjyllands Politi gjør tekniske undersøkelser og avhører naboer.

I går kveld var flere kvartaler rundt huset avsperret, og væpnet politi gikk til aksjon uten at politiet da ville opplyse hva aksjonen dreide seg om.

Ved 10-tiden mandag formiddag har dansk politi ikke gått ut med identitet eller kjennetegn på familiemannen som er etterlyst.

Etterforskningsleder Bent Thuesen sier til dansk TV 2 at politiet ikke har noen opplysninger om hvor den etterlyste mannen kan være. Han betegner saken som en familietragedie.

Thuesen sier til Danmarks Radio at politiet nå kartlegger mannens omgangskrets for å få opplysninger om hvor han kan være.

Politiet har ennå ikke gått ut med hvordan mor og de to døtrene er blitt drept, når det har skjedd eller hva som kan være motiv.

Ifølge politiet bodde ikke mannen sammen med kona og døtrene. En nabo forteller at de var separert.

Byen Aabenraa ligger nær Danmarks grense til Tyskland, og tyske grensemyndigheter ble varslet

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!