MOREN ER SIKTET: En amerikansk kvinne er siktet for å ha drept fire av barna sine med kniv i en leilighet i et forstadsområde til Memphis&nbsp;<span style="line-height: 1.6em; background-color: initial;">i USA fredag. Foto: Mark Weber / The Commercial Appeal / AP / NTB Scanpix</span>
MOREN ER SIKTET: En amerikansk kvinne er siktet for å ha drept fire av barna sine med kniv i en leilighet i et forstadsområde til Memphis i USA fredag. Foto: Mark Weber / The Commercial Appeal / AP / NTB ScanpixVis mer

Mor (29) siktet for drap på fire småbarn i USA: - En forferdelig handling som har sjokkert oss inn til margen

En amerikansk kvinne er siktet for å ha drept fire av barna sine med kniv i en leilighet i et forstadsområde til Memphis i delstaten Tennessee.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De fire barna, tre jenter og en gutt, var alle under fem år gamle. De ble funnet drept av politiet, som rykket ut til leilighetskomplekset i utkanten av Memphis fredag ettermiddag. Leilighetskomplekset ligger i et inngjerdet og bevoktet boligområde, skriver nyhetsbyrået AP.

Den 29 år gamle moren ble pågrepet og avhørt fredag ettermiddag, og lørdag ble hun siktet for fire drap og for grov forsømmelse av barna sine, viser rettsdokumenter AP har fått tilgang til. Kvinnen snakket med sin ektemann på telefonen og erkjente da å ha drept barna deres, ifølge en skriftlig erklæring fra politiet.

- FORFERDELIG: - Dette er en forferdelig handling som har sjokkert samfunnet, sier sheriff Bill Oldham. Foto: Mark Weber / The Commercial Appeal / AP / NTB Scanpix
- FORFERDELIG: - Dette er en forferdelig handling som har sjokkert samfunnet, sier sheriff Bill Oldham. Foto: Mark Weber / The Commercial Appeal / AP / NTB Scanpix Vis mer

Erklæringen forteller at barnas alder var fire år, tre år, to år og seks måneder. Barnas storebror på sju år klarte å flykte fra leiligheten og kom uskadd fra knivepisoden. Han skal ha varslet en mann i nærheten om at moren hadde stukket søsteren hans.

– Dette er en forferdelig handling som har sjokkert samfunnet og vårt personell inn til margen, sier sheriff Bill Oldham i Shelby fylke.

Politiet har foreløpig ikke kommet med noen teori om motivet for de grufulle drapene. I leiligheten har de funnet en stor, blodig slaktekniv som angivelig skal ha blitt brukt til å kutte over strupen på barna.

(NTB)