DØMT: April Corcoran (32) ble dømt til 51 års fengsel, etter å ha sagt seg skyldig i å ha latt en narkolanger voldta datteren sin, for å tjene penger til heroin. Video: Reuters / NTB Vis mer

Mor (32) finansierte heroinmisbruk ved å la narkolanger voldta datter (11)

Dommer: - Den verste saken jeg har vært borti. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Tirsdag ble 32-åringen April Corcoran fra Ohio i USA dømt til 51 års fengsel, etter at hun ble kjent skyldig i å ha medvirket til at hennes elleve år gamle datter ble voldtatt, for å finansiere sitt stoffmisbruk, skriver The Washington Post.

Dommeren i rettssalen i Hamilton County i Ohio, Leslie Ghiz var rystet, da hun lot dommen falle over Corcoran.

- Jeg må helt ærlig si at i løpet av de tre og et halvt årene jeg har sittet i retten, er dette til nå det verste saken jeg har vært borti, sa Ghiz da dommen ble lest opp i retten.

Sa seg skyldig

Corcoran sa seg skyldig for at hun for å skaffe penger til heroin, har lånt ut den elleve år gamle datteren til en narkolanger, som med morens velsignelse har voldtatt og mishandlet dattera.

Jenta ble tvunget til sex vaginalt, oralt og analt med den 40 år gamle mannen. Narkolangeren har også ifølge tiltalen ved flere anledninger filmet voldtektene.

Mora sa seg skyldig i flere tilfeller av medvirkning til voldtekt, menneskehandel og barnemishandling.

Tvang dattera til å ta heroin

Fordi narkolangeren foretrakk barn yngre enn elleve år, hevdet påtalemyndigheten i retten at moren kledde på datteren på en måte som gjorde at hun så enda yngre ut, meldte tv-kanalen WLWT TV.

Men der stoppet ikke overgrepene mot den elleve år gamle jenta.

Som en «belønning» til dattera ga Corcoran henne heroin, selv om det flere ganger fikk jenta til å kaste opp, fortalte April Corcoran selv i retten.

Ifølge Washington Post har dette funnet sted fire ganger i perioden fra februar 2014 til juni 2014.

Angrer

Underveis i rettssaken har Corcoran, ifølge lokalmediet Cincinnati.com, vist anger og fortalt at hun skammer seg over hva hun har gjort, og måten hun har behandlet datteren på.

- Jeg tok noen selviske og forferdelige valg, som vil påvirke jenta resten av hennes liv. Jeg er fylt med skyld og skam hver dag, sto det i en erklæring fra April Corcoran.

Til tross for dette la dommer Leslie Ghiz vekt på at Corcoran aldri hadde sagt unnskyld til dattera etter de forferdelige overgrepene.

- Du viste ingen barmhjertighet, sa dommeren.

Jenta, som nå er 13 år, bor for tiden hos sin far og stemor.