Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mor (37) siktet for sju barnedrap

Er selv på sykehus etter familietragedie i Australia.

 BKLE BORTE FOR TIDLIG:  Fra en minnemarkering i Cairns i Australia i går for de åtte drepte barna. Tegningen med åtte hjerter sier: Gone too soon, RIP - Ble borte for tidlig, hvil i fred. Foto: Peter Parks, AFP/NTB Scanpix.
BKLE BORTE FOR TIDLIG: Fra en minnemarkering i Cairns i Australia i går for de åtte drepte barna. Tegningen med åtte hjerter sier: Gone too soon, RIP - Ble borte for tidlig, hvil i fred. Foto: Peter Parks, AFP/NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den 37 år gamle kvinnen, som fortsatt voktes av politiet på Cairns Base-sykehuset, ble søndag siktet for drapene på barna.

Australsk politi har ikke gått ut med hvordan barna, fire gutter og fire jenter, ble drept, men sier en obduksjonsrapport vil være klar tidligst søndag kveld.

- Vi undersøker om barna ble kvalt, derfor tar det litt tid, sa politiinspektør Bruno Asnicar til journalister søndag. Han opplyste også om at kvinnen ikke er alvorlig skadd.

Politiet har tidligere sagt at det ble funnet kniver i huset hvor likene ble funnet.

Politiet rykket ut til Cairns-forstaden Manoora like før klokken 11.30 fredag formiddag da de fikk melding om at kvinnen var alvorlig skadd. I huset fant de de døde barna. Kvinnen var mor til sju av barna, som var i alderen 18 måneder til 15 år. Det åttende barnet var niesen hennes.

Tragedien ble oppdaget da barnas 20 år gamle storebror kom hjem og fant sine brødre og søstre døde, ifølge det australske nyhetsbyrået AAP.

(NTB-AFP).


Lik Dagbladet på Facebook