Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mor (73) lå død i flere dager, sønnen (46) som bodde sammen med henne siktet

I Vestfold.

KRIMTEKNIKERE PÅ STEDET: En mann (46) er siktet ettter at hans mor  (76) er funnet død i sin bolig på Barkåker.
Foto: Peder Gjersøe / NTB scanpix
KRIMTEKNIKERE PÅ STEDET: En mann (46) er siktet ettter at hans mor (76) er funnet død i sin bolig på Barkåker. Foto: Peder Gjersøe / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En 73 år gammel kvinne ble tidligere i dag funnet død i sin bolig på Barkåker mellom Tønsberg og Horten.

Nå er hennes 46 år gamle sønn, som bodde sammen med mora, siktet for å ikke og ha hjulpet en hjelpeløs person, opplyser politiadvokat Knut Chistian Braae-Johannessen i Vestfold politidistrikt i en pressemelding.

Etter det Dagbladet forstår etterforsker politiet saken som en personlig tragedie der en sønn som selv har store utfordringer trolig enten ikke har forstått hva han skulle foreta seg, eller fikk panikk, da moren døde. Den voksne sønnen skal ha vært fastboende hjemme hos moren - til tross for alderen.

I flere dager - Kvinnen har trolig ligget død i noen dager. Det var AMK som varslet politiet om dødsfallet etter at et familiemedlem kom på besøk til boligen. Boligen er nå sikret til politiet får gjennomført taktiske og tekniske undersøkelser, blant annet obduksjon av kvinnen. Sønnen er nå innlagt på Sykehuset i Vestfold, heter det i pressemeldingen.

Politiadvokat Cecilie Reinskau Svorstøl i Vestfold politidistrikt sier til Dagbladet at det er lite trolig at sønnen avhøres torsdag.

- Vi vet ikke så mye mer enn det som står i pressemeldingen. Vi ble varslet av AMK i dag, sier Svorstøl til Dagbladet.

Er syk Hun bekrefter at sønnen er innlagt på Sykehuset i Vestfold.

- Hvorfor?

- Fordi han er syk. Jeg kjenner ikke den videre bakgrunnen.

Meldingen fra AMK kom litt før klokka 14 torsdag. Reinskau Svorstøl kunne ikke svare på om politiet eller andre offentlige instanser har vært i kontakt med mor eller sønn tidligere.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media