«Mor blir nektet en verdig avslutning på livet»

I åtte uker har Thea (26) og Pia (29) fått høre at det ikke finnes andre plasser til deres dødssyke mor. - Det viste seg å være en systemløgn, sier søstrene.

KJEMPER FOR MOREN: - Mor blir nektet en verdig avslutning på livet. Den siste tiden vil vi bruke sammen med henne, og ikke på å kjempe mot byråkratiet, sier Pia Myhre Kamp ( t.v.) og lillesøster Thea Kamp Johannessen. Foto: Bjørn Langsem
KJEMPER FOR MOREN: - Mor blir nektet en verdig avslutning på livet. Den siste tiden vil vi bruke sammen med henne, og ikke på å kjempe mot byråkratiet, sier Pia Myhre Kamp ( t.v.) og lillesøster Thea Kamp Johannessen. Foto: Bjørn Langsem Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Moren (55) til Pia Myhre Kamp (29) og Thea Kamp Johannessen (26) har uhelbredelig kreft i hjernen, og er døende. Den 7. juli i år ble 55-åringen innlagt på Solvang helsehus, som ligger under bydel Alna i Oslo.

Siden har døtrene kjempet for at moren skal overflyttes til Akerselva sykehjem, som har en lindrende enhet, med personell spesialisert på behandling av mennesker med kort tid igjen å leve.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer