Mor brukte baby som balltre

Fire uker gamle Jarron pådro seg en brist i hodet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): I går møtte Chytoria Graham (27) i retten etter at hun brukte ungen sin som våpen under en krangel med kjæresten. Babyen ble slengt så hardt, at han pådro seg en brist i hodet, melder nyhetsbyrået AP.

- Jeg svingte babyen som et balltre under krangelen, fortalte Graham, ifølge Betty Schau, sykepleieren som vitnet i saken i går.

Schau behandlet babyen etter voldsepisoden. Hun forteller at Graham gråt og spurte hvordan det gikk med babyen da ambulansepersonalet ankom huset kort tid etter hendelsen i Pennsylvania i USA for to måneder siden.

Graham er blant annet tiltalt for barnemishandling. Grahams forvarsadvokat, Dennis Williams, hevder at Graham aldri brukte sin sønn Jarron som våpen.

Hadde promille

Det var etter en fuktig natt at Graham begynte å krangle med sin sju år yngre kjæreste Deangelo Troop (20).

 
Den verbale krangelen utviklet seg til å bli fysisk. Paret begynte å dytte hverandre, og det var da Graham tok opp Jarron, som lå tullet inn i et teppe. Hun holdt han fra føttene og svingte babyen mot kjæresten, ifølge politiet.

Jarron fikk en brist i hodet, men er nå frisk etter voldsepisoden. Besteforeldrene hans, Grahams foreldre, har ansvaret for gutten.

HER SKJEDDE DET: Det var i dette huset at Chytoria Graham brukte sønnen som våpen i en krangel med kjæresten sin. Alle foto: SCANPIX
HER SKJEDDE DET: Det var i dette huset at Chytoria Graham brukte sønnen som våpen i en krangel med kjæresten sin. Alle foto: SCANPIX Vis mer

Graham er nå fengslet, og kausjonen er så høy at familien ikke vil greie å betale den, ifølge Grahams advokat.

- Hun løy

Williams hevder at Graham bare løy til politiet om hvordan skaden skjedde, for å beskytte kjæresten. Han mener at det som egentlig skjedde, var at gutten ble skadd under krangelen, men at det ikke var hun som gjorde det.

- Det handler om at denne kvinnen har blitt misbrukt flere ganger, og at hun løy for politiet for å beskytte kjæresten sin, sa Williams.

Graham hadde ikke et kriminelt rulleblad før denne hendelsen.

- HUN LØY: Chytoria Grahams advokat mener hun løy for politiet for å beskytte kjæresten.