Mor dømt for å ha holdt vakt utenfor dør på ferge mens mann voldtok datteren (11) hennes

Dansk kvinne dømt til ti års fengsel i den såkalte Skagen-saken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Fra før var den 54 år gamle danske moren dømt til åtte års fengsel for å ha begått overgrep mot sin elleve år gammel datter, deriblant for å ha latt flere menn voldta datteren da hun var mellom åtte og ni år gammel.

For det fikk moren åtte års fengsel. Nå har hun fått en tilleggsstraff på to år, for å ha misbrukt datteren ved tre forskjellige anledning på Ærøfergene.

Det skriver danske TV2 Nord.

I denne rettsomgangen ble moren blant annet dømt for å ha holdt vakt utenfor toalettdøra på en av Ærøfergene, mens hennes mannlige samboer (51) voldtok datteren.

51-åringen skal ha voldtatt den 11 år gamle datteren to ganger på fergen mens moren holdt vakt, ifølge dommen.

Aktor i saken, Philip D. D. Møller, la ned påstand om tolv års fengsel. Vestre Landsret tok ikke aktorens påstand til følge.

- Det kom egentlig ikke som noen overraskelse på meg. Ti år er en streng straff etter danske forhold, sier aktoren til TV2 Nord.

Både moren og hennes samboer nektet straffskyld under den siste og avsluttende rettsrunden i Vestre Landsret, og har nektet straffskyld gjennom hele saken, ifølge den danske TV-kanalen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer