Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mor dømt til 26 år i fengsel for å finne menn på nettet som ville voldta hennes egen datter (6)

Brukte Craigslist.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En amerikansk kvinne er dømt til 26 år i fengsel etter at hun reklamerte på nettet for å finne menn som ville voldta hennes egen seks år gamle datter.

Den 35 år gamle kvinnen, og hennes 57 år gamle ektemann, brukte Craigslist, et nettsted med rubrikkanonser av alle slag, for å finne potensielle kunder som så kunne komme til deres hjem i delstaten Washington. Deretter tok de betalt. Det skriver The Marysville Globe.

Video og bilder Da politiet ransaket parets hjem, fant de flere videoer der den unge jenta ble voldtatt og misbrukt av en uidentifisert mann, mens moren satt og så på.

De fant også en rekke fotografier, og ifølge avisa satt moren og kommuniserte med en annen mulig kunde via tekstmeldinger mens overgrepet på videoen fant sted.

Moren skal ha tatt til tårene i rettsalen da hun ble funnet skyldig i barnevoldtekt, gjentatte overgrep og for å tilrettelegge for prostitusjon av en mindreårig. Hun ble også dømt for en rekke tilfeller av besittelse av barnepornografi.

Vil anke Forsvareren til kvinnen sier ifølge Fox at hennes klient akter å anke dommen på bakgrunn av at hun selv har blitt misbrukt av sin ektemann.

Hun fortalte i retten at han tvang henne til å forgripe seg på datteren sin, og at hun var redd for å bli sendt tilbake til Tonga dersom hun ikke gjorde som hun ble bedt om.

Samtidig sier statsadvokat Elise Deschene at hun vil be om strengere straff. Grunnen til dette er de gjentatte lovbruddene, og hun tror ikke på forklaringen til kvinnen.

- Den tiltalte så på sitt eget barn, hennes egen seks år gamle datter, som et leketøy der hun kunne få utløp for sine seksuelle fantasier og ønsker, sier hun.

Ektemannen til den dømte kvinnen ble selv dømt for voldtekt og barnemisbruk i fjor sommer. Han erkjente straffeskyld, og ble dømt til 27 år bak lås og slå.