Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mor drepte datter

Deretter seg selv. Politiet anser Elverum-saken som oppklart.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): På en pressekonferanse i kveld forklarte politet at det var moren (64) som drepte datteren (41) og så seg selv i Elverum lørdag ettermiddag. De to ble funnet døde i hjemmet til moren mandag.

Det har vært gjennomført obduksjon i dag og politiet har mottatt en foreløpig obduksjonsrapport. De anser nå saken som oppklart.

- Etter politiets oppfatning står vi ovenfor et drap og selvdrap og det dreier seg om stikk og kuttskader som er forenlige med bruk av kniv. Det ble funnet en kniv og en liten hammer på åstedet, sa konstituert politimester Odd Henning Svalheim på pressekonferansen.

- Mor har drept sin egen datter og deretter tatt sitt eget liv. Mors skader er forenlige med at de er selvpåført, sa konstituert politimester Odd Henning Svalheim på pressekonferansen.

På åstedet fant politet en skriftlig meddelelse de trodde var fra moren. Dette ble bekreftet i dag. De anså dødsfallene påskeaften som mistenkelige og etterforsket for å avklare hendelseforløpet.

Motivet i saken er ukjent, men politiet har grunn til å tro at moren ble akutt psykisk syk. Politiet vil ikke gå ut med identiteten til de to av hensyn til de pårørende. Politiet presiserer at kvinnene ikke var kjent for politiet fra før.

DREPT: Mor og datter ble funnet drept ved Elverum mandag. Foto: Torbjørn Grønning/ Dagbladet
DREPT: Mor og datter ble funnet drept ved Elverum mandag. Foto: Torbjørn Grønning/ Dagbladet Vis mer
Mor drepte datter
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling