FLORIDA: En mor fortviler over uvissheten rundt sønnens tilstand. Venner av sønnen har fortalt henne hva som skjedde, men ingen kan si hvor han er nå. Video: CNN Vis mer

Mor fortviler etter terrorangrepet, vet ikke om sønnen er skadet eller død:  
- Ingen har hørt noe fra sønnen min

Ber myndighetene om svar. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Rundt 20 personer ble drept i et terrorangrep i Orlando Florida i dag, da en terrorist slo til mot en nattklubb for homofile. Utenfor nattklubben har lokale WFTV og Wesh News møtt fortvilte pårørende som trygler om mer informasjon.

- Jeg vet at kjæresten hans er skutt flere ganger, men ingen vet hvor sønnen min er, sier Christine til Wesh News.

Sønnen var inne på klubben sammen med kjæresten sin og to andre menn, forklarer hun. Vennene gikk på toalettet, mens sønnen og kjæresten satt igjen sammen inne i klubben.

- Ingen vet

Så hørte vennene skudd inne. De rømte ut bakveien og så etter hvert kjæresten bli båret bort på ei båre. Han hadde blitt skutt flere ganger.

- Men sønnen min har ingen hørt noe fra, så jeg vet ikke om han ble etterlatt i klubben, om han ble skutt eller om han får behandling her. Jeg vet ikke, sier Christine til WFTV.

- Om han er skutt eller han er død, ingen vet, sier hun til Wesh.

Politiet sier at rundt 20 personer ble drept i angrepet, mens 42 personer ble såret.

- Han satt rett ved siden av kjæresten sin i klubben og kjæresten ble skutt flere ganger, sier Christine.

Tror det var planlagt

Terroristen begynte å skyte rundt seg i to-tiden i natt, lokal tid. I femtiden ble han drept i skuddvekslinger med et SWAT-team. Politiet opplyser at mannen ikke er fra Orlando-området. På grunn av det høye antallet døde omtaler de dette som et terrorangrep.

- Det virker som han var organisert og godt forberedt, sa politisjef John Mina på pressekonferansen.

FBI mistenker at gjerningsmannen kan ha bånd til radikal islamisme, men understreker at det er tidlig i etterforskningen.

- Har dere grunn til å tro at dette har en sammenheng med radikal islamisme? spurte en reporter på pressekonferansen tidligere i dag.

- Vi ser på alle muligheter akkurat nå, men vi har indikasjoner på at denne personen heller mot den spesifikke ideologien, svarte FBI.

I SORG: På pressekonferansen i dag sa byens ordfører at de er et sterkt og motstandsdyktig samfunn, og at de skal komme seg gjennom dette. Rundt 20 personer ble drept da terroristen slo til mot nattklubben i dag. Foto: Phelan M. Ebenhack / AP Photo / NTB Scanpix
I SORG: På pressekonferansen i dag sa byens ordfører at de er et sterkt og motstandsdyktig samfunn, og at de skal komme seg gjennom dette. Rundt 20 personer ble drept da terroristen slo til mot nattklubben i dag. Foto: Phelan M. Ebenhack / AP Photo / NTB Scanpix Vis mer