Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mor i retten for å tatt med 5-åringen på solarium

Politiet mener den lille jenta fikk brannskader.

 NEKTET STRAFFSKYLD:  44 år gamle Patricia Krentcil nektet straffskyld i retten i dag. Hun er siktet for barnemishandling ved å ha tatt med datteren på solarium. Ved siden av henne står advokaten, John Caruso. Foto:AP Photo/Julio Cortez
NEKTET STRAFFSKYLD: 44 år gamle Patricia Krentcil nektet straffskyld i retten i dag. Hun er siktet for barnemishandling ved å ha tatt med datteren på solarium. Ved siden av henne står advokaten, John Caruso. Foto:AP Photo/Julio Cortez Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I dag måtte småbarnsmora Patricia Krentcil møte i retten i New Jersey, USA. Der nektet den bronsefargede mora sin straffskyld.

- Alt er fri fantasi, sa hun i retten i dag, ifølge nyhetsbyrået AP.

I forrige uke ble mora arrestert og siktet på grunn av mistankene.

Jentas far tror det hele bygger på en misforståelse, etter at datteren fortalte klassevenner at hun «tok solarium med mamma».

Han tror 5-åringens lærer snappet opp kommentaren, og koblet dette med brannskader hun hadde pådratt seg ute i sola.

- Det ble en stor greie og alle begynte å involvere seg. Hun ble solbrent på grunn av det fine været ute. Det er alt som har skjedd, sier Rich Krentcil til NBC.

Innrømmer solariumsbesøk Mora er nå siktet for barnemishandling. Selv forteller hun at det er helt vanlig at barna blir med på solariet.

- Det er akkurat som å ta med barna på matvarehandel, sier hun.

Patricia har besøkt det samme solstudioet i mer enn ti år, og stiller seg uforstående til situasjonen som har oppstått. Hun tilbakeviser at datteren har blitt tatt med inn i selve solariumet.

- Det er en rekke mødre som tar med barna inn. Jeg tar solarium, mens datteren min i rommet.

Hennes advokat sa i retten i dag at mora elsker datteren sin.

- Hun elsker henne mer enn sitt eget liv. Min klient er 150 prosent uskyldig. Hun ville aldri, aldri tillat sitt barn å bli utsatt for solariumsstrålene, sa John Caruso.

14-årsgrense I delstaten er det ikke lov for barn under 14 år å bruke solarium.

Barn i aldersspennet 14 til 17 kan sole seg med foreldrenes samtykke.

Mora er ikke fornøyd med det som har skjedd.

- Min fantastiske datter elsker skolen, og nå må hun oppleve dette. Jeg tror dette er traumatiserende for en liten jente som ikke gjorde annet galt enn å bli litt solbrent, sier Patricia.

 SOLARIUMSBRUN:  Patricia Krentcil. Foto: AP Photo/Essex County Prosecutor's Office
SOLARIUMSBRUN: Patricia Krentcil. Foto: AP Photo/Essex County Prosecutor's Office Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling