Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mor kastet barna fra veibro

Deretter hoppet hun selv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Flere lokale medier i Dallas i den amerikanske delstaten Texas, melder om et dramatisk opptrinn i morgentimene onsdag.

Khandi Busby (27) skal ha kastet sine to gutter, Gary Ford (8) og Derrick Tennison (6), over rekkverket på en bro der to motorveier krysser hverandre, for deretter å hoppe selv.

Fallet er ifølge The Dallas Morning News på 22 fot, eller 6,7 meter, og ender midt i en trafikkert motorvei. 

- Et mirakel

Alle tre overlevde, selv om morens tilstand skal være kritisk og barna skal ha alvorlige skader.

De første rapportene fra stedet sa at moren og Gary ble truffet av biler på motorveien under broen, men det har ikke blitt offisielt bekreftet, skriver den lokale NBC-stasjonen på sine nyhetssider.

Begge barna klarte å gjøre rede for seg da ambulansepersonalet ankom ulykkesstedet, og skadene deres framsto ikke som livstruende.

- Det er et mirakel at ingen omkom. På denne tiden av døgnet er det stor trafikk på veien, og det går fort, sa Gil Cerda, talsperson for Dallas-politiet, til NBC.

6,7 METER: Khandi Busby (27) lempet sine to sønner over rekkverket på denne veibroen, før hun hoppet selv. Alle tre overlevde. Faksimile: NBC
6,7 METER: Khandi Busby (27) lempet sine to sønner over rekkverket på denne veibroen, før hun hoppet selv. Alle tre overlevde. Faksimile: NBC Vis mer

- Jeg har ingen forklaring på hvordan disse tre overlevde, la politimannen Kevin Janse til.

Kjempet

Opptakten til episoden er foreløpig ikke klar, men Khandi Busby, de to guttene og hennes far skal ha vært på vei til venner i sin gule Cadillac.

På et tidspunkt stoppet faren for å fylle bensin.

Busby gikk ut av bilen med ungene, i retning overfarten, kalt Jim Miller-broen, og truet med å hoppe. Rundt halv sju lokal tid gjorde hun alvor av truslene, før faren rakk å stoppe henne.

Ifølge vitner, sitert av NBC, kjempet barna voldsomt da de ble lempet over rekkverket.

- Vi vet på det nåværende tidspunkt ikke grunnen til at hun gjorde dette, opplyste politikonstabel Cerda.

Khandi Busby er tidligere dømt for mindre lovbrudd, og skal ved to anledninger ha blitt oppsøkt av det lokale barnevernet. 

image: Mor kastet barna fra veibro

Nå kan hun også siktes for to mordforsøk, informerer politiet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media