Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mor kidnappet sitt eget barn

Bamble lensmannskontor har gått ut og etterlyst en 43 år gammel kvinne internasjonalt, etter at hun kidnappet sitt eget barn på vei til barnehagen.

KIDNAPPET: En femåring ble kidnappet av sin egen mor, på vei til barnehagen på Uksodden på Herre (rød ring) i dag tidlig.  Foto: Google Maps
KIDNAPPET: En femåring ble kidnappet av sin egen mor, på vei til barnehagen på Uksodden på Herre (rød ring) i dag tidlig. Foto: Google Maps Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

LANGESUND (Dagbladet): Kvinnen og to mannlige medhjelpere stoppet drosjen som fraktet hennes snart fem år gamle barn til Uksodden barnehage på Herre.

Selve kidnappingen fant sted rett før drosja ankom barnehagen. Det hele foregitt uten dramatikk. Rett etter forsvant moren og hjelperne med barnet i en sølvgrå Saab 9.3. Fremdeles er kidnapperne på frifot.

Varslet - Vi har etterlyst disse internasjonalt, og varlset grenseoverganger og flyplasser, forteller politiførstebetjent Sverre Walle.

- Siden dere så raskt har vendt oppmerksomheten ut av landet, er har moren familie den veien eller er det andre ting som får dere til å gå ut internasjonalt?

- Moren er norsk, men det er ting som likevel tyder på at hun kan ha reist ut. Jeg kan ikke si noe mer om dette, forklarer Walle.

Barnevernet Han bekrefter på Dagbladets spørsmål at dette dreier seg om et barnevernstilfelle, der mor for få uker siden mistet retten til omsorg for sitt eget barn.

- Derfor valgte hun vel å ta saken i egne hender, sier Sverre Walle.

Det var drosjesjåføren som raskt meldte fra til politiet om kidnappingen, som skjedde rundt klokken 09.00 i dag tidlig. Politiet sjekket med barnevernet, og ble raskt klar over at dette dreide seg om bortføringen av et barn.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling