SMALL WORLD: Spillet er opprinnelig et brettspill, men finnes både i en internettversjon og på iPad.
SMALL WORLD: Spillet er opprinnelig et brettspill, men finnes både i en internettversjon og på iPad.Vis mer

Mor lot barna spise kalde bønner mens hundene sultet ihjel

Flyktet inn i onlinespill.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): En mor (33) i Sørøst-England er dømt til seks måneders betinget fengsel, 75 timers samfunnstjenste og er nektet tilgang til internett i framtida, etter at hun neglisjerte sine to barn og lot hundene sine sulte ihjel. Dette melder Telegraph.

Alt fordi hun flyktet inn i internettspillet Small World, der orker, alver, trollmenn og mennesker forsøker å vinne territorier og utrydde hverandre.

Sov to timer Mora ble introdusert for spillet på Facebook i fjor og ble alvorlig hektet i august 2009, med katastrofale følger for ikke bare livet hennes, men også barna på ti og 13 år og hundene.

33-åringen sov kun to timer i døgnet og spilte hele sin våkne tid. En nabo ante uråd og kikket gjennom brevspekken, det ble da slått alarm umiddelbart.

Det politiet fant i leiligheten februar i år var to barn som kun hadde fått kalde bønner å spise de siste månedene. Da politiet gikk inn i stua, forsøkte 33-åringen å stoppe dem.

- Okey, hundene mine er der. De er alle døde, jeg drepte dem. Jeg sultet dem sannsynligvis ihjel, fordi jeg har spilt dataspill hele tiden, sa kvinnen.

Nektes å ha internett Politiet fant de døde hundene i stua med fluer over likene. Lukta var uutholdelig. Forholdene på toalettet fikk politimennene til å brekke seg.

I retten i Maidstone kom det fram at bakgrunnen for tragedien var at kvinnen ble enke for noen år siden. Siden den gang har hun hatt problemer.

- Det er bra at du var en god mor til livet ditt gikk i en svært dårlig retning etter at du ble besatt av Small World, sa dommeren i retten., før han nektet henne internettilgang i framtida.

- Dette for å hjelpe deg til å motstå fristelsen til å returnere til den virtuelle verdenen.

Kvinnen er også nektet å ha dyr.