Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mor mistenkt for å ha drept to småbarn

I Kuopio i Finland.

 MO5R MISTENKT FOR BARNEDRAP:  To små barn ble lørdag funnet døde i en leilighet i denne boligblokka i den finske byen Kuopio. Politiet mistenker at det er moren som har drept barna. Foto: Timo Hartikainen, Lehtikuva/NTB Scanpix.
MO5R MISTENKT FOR BARNEDRAP: To små barn ble lørdag funnet døde i en leilighet i denne boligblokka i den finske byen Kuopio. Politiet mistenker at det er moren som har drept barna. Foto: Timo Hartikainen, Lehtikuva/NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

To små barn er funnet døde i en bolig i Kuopio i Finland

Politiet ble varslet ved 18-tiden lørdag kveld og rykket ut til en bolig i Itkonniemi i Kuopio kommune, som ligger i de midtre delene av landet.

Ifølge det finske nyhetsbyrået FNB dreier det seg om to barn under skolealder.

Sosialsjefen i Kuopio bekrefter overfor den finske kringkastingen yle at barnevernet var i kontakt med familien, og på besøk hjemme i leiligheten seinest denne uka.

Politiet ønsker imidlertid ikke å gå ut med barnas alder eller kjønn fordi de ennå ikke har fått tak i alle pårørende og slektninger.

Nye opplysninger i saken vil ikke bli gitt før søndag ettermiddag, skriver FNB.

(NTB-FNB).

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling