MASSIV LETEAKSJON: Store mannskaper ble satt inn i søket etter at de to guttene ble meldt savnet i 22.30-tida i går kveld. I dag ble de funnet døde. Foto: SCANPIX
MASSIV LETEAKSJON: Store mannskaper ble satt inn i søket etter at de to guttene ble meldt savnet i 22.30-tida i går kveld. I dag ble de funnet døde. Foto: SCANPIXVis mer

- Mor mistenkt for drap på fireåring og åtteåring

Ble funnet i vannet i stor leteaksjon i Sigtuna i Sverige i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): To brødre på fire og åtte år som har vært savnet siden i går kveld, ble i ettermiddag funnet døde i et vann i Sigtuna i Sverige.

Ifølge Aftonbladet.se er barnas mor pågrepet og mistenkt for å ha drept begge barna.

- Spor tyder på at det har blitt begått en forbrytelse. Dette dreier seg om en tragisk familiesitiuasjon, sier informasjonssjef Stefan Marcopoulos ved Norrort politidistritk.

Guttene ble meldt savnet av sin far i 22-tida søndag. Det ble da raskt iverksatt søk med mannskaper fra kystvakten, politibåter, dykkere, hunder og helikotper.

De første meldingene til politiet gikk ut på at barna skal ha lekt alene ved vannet, men det skal seinere ha oppstått uklarhet om guttenes mor også var tilstede.

Tidlig i leteaksjonen fant politiet noen av klærne til guttene i sivet ved ei brygge, før likene seinere ble funnet i vannkanten, skriver Aftonbladet.se.

Like før klokka 16 ble det kjent at en slektning knyttes til ugjerningene. Begge foreldrene satt i dag i avhør, men mistanken skal bare være rettet mot mora.

Dagbladet.no kommer med mer.