Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mor og baby fastklemt under autovernet

29 år gammel kvinne fortsatt innlagt på Akershus Universitetsykehus, etter at det ene fronthjulet ble revet av da bilen streifet autovernet.

FASTKLEMT: En 29 år gammel kvinne og hennes 6 måneder gamle baby havnet fastklemt under midtdeleren etter å ha fått fronthjulethjulet slått av da bilen traff autovernet. Foto: Glenn Sætre / Raumnes.no
FASTKLEMT: En 29 år gammel kvinne og hennes 6 måneder gamle baby havnet fastklemt under midtdeleren etter å ha fått fronthjulethjulet slått av da bilen traff autovernet. Foto: Glenn Sætre / Raumnes.no Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Litt før halv ni i går kveld fikk politiet inn melding om en trafikkulykke på rv 2 ved Borgen i Akershus.

- Da vi kom fram til ulykkestedet fant vi en bil klemt inn under midtdeleren på vei over i motsatt kjørefelt, forteller operasjonsleder i Romerike politidistrikt Ola Magne Mæle, til Dagbladet.

Fastklemt i bilen satt en 29 år gammel kvinne og hennes 6 måneder gamle baby.

- Vi fikk begge ut av bilen ganske raskt, og 29-åringen ble kjørt til Akershus Universitetssykehus med moderate skader, forteller operasjonslederen.

Hjulet slått av I følge kilder lokalavisa Raumnes.no har snakket med, skal kvinnen ha forklart at hun kjørte på en stolpe i autovernet på venstre side av veibanen. Sammenstøtet førte til at venstre forhjul ble slått av.

Deretter skal bilen ha sklidd tvers over begge kjørefeltene, før det traff autovernet på høyre side av veien. Så skar bilen tilbake til venstre side av veien, og ble sittende fast under autovernet på midtdeleren riksveien.

- Bilen kan ha mistet et hjul, og de tekniske undersøkelsen vil påvise om det er dette som har forårsaket ulykken, forteller operasjonsleder Mæle.

Brukket kjeven Den 29 år gamle kvinnen ligger fortsatt på Ahus.

Ifølge en venn av kvinnen som Romerikes Blad har snakket med, har kvinnen brukket kjeven. Hun har også smerter i nakken, ryggen, hoftene og i beina.

- Heldigvis har det gått veldig bra med barnet. Barnet har sluppet tilnærmet uskadet fra ulykken, og det er vi veldig glade for, forteller vennen, til avisa.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media