Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mor og baby i gisseldrama

Væpnet mann barrikaderte seg på sykehusrom i Tyskland. Overga seg i kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En kvinne og hennes nyfødte baby ble løslatt uskadd i kveld etter å ha blitt holdt som gisler i sju tilmer på et sykehusrom i den tyske byen Eschweiler nær den nederlandske og belgiske grensa, ifølge Focus News.

Flere vitner sier at den 32-årige gisseltakeren hadde med seg en pistol da han truet seg inn på sykehusrommet til moren og den to dager gamle gutten. Mannen er kvinnens kjæreste.

En del av sykehuset ble evakuert, og politi og brannvesen ble sendt dit. Det skal ha blitt kjent lukt av gass på stedet, og gatene rundt sykehuset ble avsperret.

- Vi må være forberedt på alle tenkelige scenario, sa polititalsmann Michael Houba til AP.

32-åringen overga seg til slutt til politiet etter å tidligere ha levert babyen til politiet gjennom et vindu. Det er ikke klart om den angivelig syriskættede mannen er faren til barnet.

GISLER: Brannmannskaper i korridoren ved sykehuset der en mann tok en kvinne og hennes nyfødte barn som gisler. Foto: EPA/Scanpix
GISLER: Brannmannskaper i korridoren ved sykehuset der en mann tok en kvinne og hennes nyfødte barn som gisler. Foto: EPA/Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling