Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mor og barn døde etter fall fra klippekant i Sverige

En mann er pågrepet og mistenkt for drap.

 FALT HER:  Ned fra denne klippen skal moren og barnet ha falt ned til deres død. En mann er pågrepet og mistenkt for drap. Foto: Christian Örnberg / Kvällposten
FALT HER: Ned fra denne klippen skal moren og barnet ha falt ned til deres død. En mann er pågrepet og mistenkt for drap. Foto: Christian Örnberg / Kvällposten Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet):  En mann er pågrepet og mistenkt for drap etter at en mor og et barn falt ti meter fra en klippekant i Sverige og døde.

Det skriver Expressen.

Fallet skal ha skjedd rundt klokka 23.00 ved Dalby steinbrudd utenfor Lund i Skåne, skriver avisa.

Begge ble sendt til sykehus med alvorlige skader, men livene deres sto ikke til å redde.

Politiet har nå sperret av plassen ved steinbruddet og de avdødes bosted.

- Dette er en redningsaksjon som er blitt en drapsetterforskning. Den mistenkte er en mann, men vi vil ikke gå ut med hvilken relasjon han har til de avdøde, sier Stepan Söderholm i politiets pressetjeneste til Expressen.

Like etter klokka 23.00 tirsdag kveld mottok nødetatene en melding om det som ble beskrevet som en fallulykke. Politiet vil ikke utdype  hvem som ringte inn meldingen.

På plassen fant politiet en kvinne og et barn som var skadde. De skal ha blitt funnet på land, ifølge Expressen.

- Det er normalt ikke personer i Dalby steinbrudd en tirsdagskveld i desember. Det er en farlig plass med bratte stup, sier Stephan Söderholm om hvorfor politiet har karakterisert hendelsen som drap.

Steinbruddet i Dalby er ifølge Expressen et populært turområde som ligger drøyt en mil sør for Lund.

- Nå er det ytterst viktig å få et bilde av hva som har skjedd så vi får fakta i hendelsesforløpet, sier Söderholm.

Under formiddagen onsdag skal politiet fortsette etterforskningsarbeiet. De vil også foreta videre avhør av den mistenkte.

- Så får vi se om vi behøver mer etterforskning, sier Calle Persson, informasjonsrådgiver ved Skåne-politiet.

Dagbladet oppdaterer saken.

 RYKKET UT:  Politiet fikk melding om fallet like etter 23.00. Da gikk meldingene ut på at moren og barnet hadde falt ved et uhell. Foto: Kvällsposten
RYKKET UT: Politiet fikk melding om fallet like etter 23.00. Da gikk meldingene ut på at moren og barnet hadde falt ved et uhell. Foto: Kvällsposten Vis mer