Mor og barn varslet politiet

Blodig mann (42) tilsto knivdrap på Nordstrand.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Klokka 03.47 i natt ble en mann funnet knivdrept i en rekkehusleilighet på Nordstrand i Oslo.

En 42 år gammel blodig mann ble pågrepet på stedet. Han tilsto ugjerningen overfor politipatruljen utenfor åstedet.

Det var en kvinne og et barn inne i leiligheten da drapet skjedde. Etter det Dagbladet.no forstår var det barnet og kvinnen som varslet politiet om den forferdelige hendelsen.

Uklar relasjon

- Det var vitner tilstede inne i leiligheten som varslet politiet. En kvinne og hennes barn ble først tatt hånd om av barnevernet, men tas nå vare på av familien sin, sier vaktleder Ole-Petter Jacobsen ved Sentralvakta i oslopolitiet til Dagbladet.no.

Det er ikke kommet på det rene hva slags relasjon kvinnen og barnet har med drapsofferet eller gjerningsmannen. Det er heller ikke avklart hva slags forhold den drepte mannen og den pågrepne 42-åringen har med hverandre.

Motivet bak den antatte drapshandlingen er heller ikke klarlagt.

- Vi håper å kunne avhøre den pågrepne personen så snart som mulig. Da er dette spørsmål vi håper å få svar på, sier Jacobsen.

HER PÅGRIPES 42-ÅRINGEN: Her blir mannen politiet mener står bak knivdrapet på Nordstrand i natt. Mann tisto også ugjerningen på stedet. Foto: Svein Gustav Wilhelmsen
HER PÅGRIPES 42-ÅRINGEN: Her blir mannen politiet mener står bak knivdrapet på Nordstrand i natt. Mann tisto også ugjerningen på stedet. Foto: Svein Gustav Wilhelmsen Vis mer

Mannen har ikke fått oppnevnt noen forsvarer ennå.

Offeret ikke identifisert

Drapsvåpenet var ifølge politiet en kniv. Etter det Dagbladet.no kjenner til ble offeret stukket med kniven i nakken og døde av skadene.

Politiet har ikke fastslått drapsofferets identitet ennå, men mannen ser ut til å være av utenlandsk opprinnelse, opplyste politiet til Dagbladet.no tidligere i dag.

Den pågrepne 42-åringen er norsk statsborger.

- Drapsofferet ser ut til å være av utenlandsk opprinnelse, men identiteten hans er ikke fastslått, sier sentralvaktsleder Per Olav Utgaard til Dagbladet.no.

Mor og barn varslet politiet
ÅSTEDSUNDERSØKELSER:</b Krimteknikere fra politiet var på plass for å undersøke åstedet i natt.