Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mor og datter (13) funnet drept i England. To 14-åringer siktet for drapet

- En helt isolert hendelse.

14-ÅRINGER SIKTET: Mora og dattera ble funnet drept på denne adressen i Spalding sentral i England. To 14-åringer er siktet for drapet. Foto: PA / NTB scanpix
14-ÅRINGER SIKTET: Mora og dattera ble funnet drept på denne adressen i Spalding sentral i England. To 14-åringer er siktet for drapet. Foto: PA / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Fredag ettermiddag ble en 49 år gammel kvinne og hennes 13 år gamle datter funnet drept i en bolig i Spalding i Lincolnshire i England.

To 14-åringer er siktet for drapene. De to 14-åringene vil møte i retten i Loncoln i morgen, opplyser politiet til Sky News.

- En isolert hendelse De to likene er foreløpig ikke formelt identifisert, men både politiet navngir ofrene som en 13 år gammel jente og hennes mor. Likene deres ble funnet i en bolig i nabolaget Dawson Avenue.

Politioverbetjent Paul Timmins sier saken har ført til mye oppstandelse lokalt.

- Jeg vil understreke at vi ser denne type kriminalitet ekstremt sjeldent. Vi mener dette er en helt isolert hendelse, sier Timmins i en uttalelse fra politiet.

- Dette er i høyeste grad en aktiv etterforskning på et tidlig stadie, og politiet vil be om at man ikke spekulerer i omstendighetene. Vi undersøker en rekke spor og vil gjøre alt vi kan for å komme til bunns i det som har skjedd, sier han.

Politiet har ikke gått ut med kjønnet på de to siktede tenåringene.

Kriminalteknikere har heller ikke fått obdusert de to likene, og kjenner dermed heller ikke dødsårsaken.

- En fantastisk kvinne Flere kjente og slektninger av de to ofrene har imidlertid kommet med støtte- og sørgemeldinger på Facebook.

Mora og dattera skal ha bodd på adressen der de ble funnet drept, og kvinnen skal også ha hatt en datter til.

- Hun var en fantastisk kvinne, veldig vennlig og jeg kjente henne godt. Mange her kjente henne godt, fordi hun jobbet på barneskolen. Det som skjedde, var bare helt utrolig, sier en nabo til Telegraph.

Ifølge flere naboer skal kvinnen ha jobbet i kantina på en lokal barneskole. Utenfor boligen er det lagt ut flere blomster og bamser for å minne de to ofrene.

- Hvis du så eller hørte noe du tror var mistenkelig eller uvanlig mellom klokka 12.00 på ettermiddagen onsdag og fredag, ber vi om at dere tar kontakt så fort som mulig, sier sjefsetterforsker Martin Holvey.

Hele Norges coronakart