Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mor og datter døde i badstu etter at dørhåndtaket falt av

Ble fanget i badstua i 90 minutter.

INNESTENGT: De to kvinnene skal ha forsøkt å knuse vinduet på badstua, uten å lykkes. Foto: Politiet
INNESTENGT: De to kvinnene skal ha forsøkt å knuse vinduet på badstua, uten å lykkes. Foto: Politiet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): To kvinner; en 65-åring og hennes 45 år gamle datter døde i en tragisk badstuulykke nær Praha i Tsjekkia opplyser tsjekkisk politi, ifølge The Guardian.

FALT AV: Dørhåndtaket på innsida av badstuen falt av - og førte til at kvinnen og hennes datter ble fanget inne i den glohete badstua. Foto: Politiet
FALT AV: Dørhåndtaket på innsida av badstuen falt av - og førte til at kvinnen og hennes datter ble fanget inne i den glohete badstua. Foto: Politiet Vis mer

De to kvinnene ble fanget i den glohete badstua til en familievenn i 90 minutter etter at dørhåndtaket på innsida hadde falt av, skriver avisa.

Kvinnene ble oppdaget da eieren av badstua gikk for å se til dem, ettersom de hadde vært svært lenge i badstua. Vedkommende fant da begge kvinnene liggende på golvet.

Kvinnene ble erklært døde på stedet av nødetatene da de ankom.

Ifølge en talsperson for politiet, og som bildene også viser, hadde kvinnene forsøkt å knuse vinduet på badstua, uten å lykkes med dette.