Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mor og datter drept før bryllupet

Drapsoffer og siktede levde et rolig familieliv på gård i Sverige.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): I går morges ble den 30 år gamle kvinnen og hennes fem år gamle datter funnet drept hjemme på gården utenfor Surahammar i Sverige.

Ifølge Aftonbladet ble begge funnet drept i sine senger. Ved siden av kvinnen ble det funnet en kniv, som antas å være drapsvåpenet.

Samboeren ble pågrepet på stedet og har tilstått drapene. Hans psykiske tilstand skal være svært dårlig og han får profesjonell hjelp i varetekt.

Flyttet sammen etter kort tid

Familie og venner av paret er i sjokk og forteller til Expressen at paret virket lykkelige og planla å gifte seg snart. De møttes i fjor, ble ifølge vennene svært forelsket og flyttet sammen etter kort tid. I høst kjøpte de gården sammen.

- De planla å skaffe seg hester og bygge stall. Jeg vet at de snakket om å gifte seg i den nærmeste framtid, sier en venn til den svenske avisa.

Den fem år gamle jenta gikk i barnehage og ingen der ante at det var noe galt i familien.

- Mannen og kvinnen byttet på å hente og levere jenta og vi har ikke sett noen tegn på at det var problemer i familien. Hver torsdag hentet de henne tidlig for å gå på ballettrening, forteller styreren.

MOR OG BARN DREPT: 
På denne gården i Lisjö utenfor Surahammar i Sverige ble kvinnen og barnet funnet drept i går morges. Kvinnens samboer har tilstått drapene og er siktet.
MOR OG BARN DREPT: På denne gården i Lisjö utenfor Surahammar i Sverige ble kvinnen og barnet funnet drept i går morges. Kvinnens samboer har tilstått drapene og er siktet. Vis mer

Barnehagen har etablert en krisegruppe for å ta hånd om personale, foreldre og barn. De eldste barna skal i dag tenne lys for vennen sin.

Familiekjær kvinne

30-åringens venninne forteller om en kjærlig mor.

- Hun var som en søster for meg og snakket ofte om hvor høyt hun elsket sin familie og meg. Hun var som oftest glad og våget å drømme. Det er så meningsløst. Hun elsket sin datter over alt og sa hun skulle forsvare henne som en tiger hvis noen truet henne.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media