Mor og datter drept før bryllupet

Drapsoffer og siktede levde et rolig familieliv på gård i Sverige.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): I går morges ble den 30 år gamle kvinnen og hennes fem år gamle datter funnet drept hjemme på gården utenfor Surahammar i Sverige.

Ifølge Aftonbladet ble begge funnet drept i sine senger. Ved siden av kvinnen ble det funnet en kniv, som antas å være drapsvåpenet.

Samboeren ble pågrepet på stedet og har tilstått drapene. Hans psykiske tilstand skal være svært dårlig og han får profesjonell hjelp i varetekt.

Flyttet sammen etter kort tid

Familie og venner av paret er i sjokk og forteller til Expressen at paret virket lykkelige og planla å gifte seg snart. De møttes i fjor, ble ifølge vennene svært forelsket og flyttet sammen etter kort tid. I høst kjøpte de gården sammen.

- De planla å skaffe seg hester og bygge stall. Jeg vet at de snakket om å gifte seg i den nærmeste framtid, sier en venn til den svenske avisa.

Den fem år gamle jenta gikk i barnehage og ingen der ante at det var noe galt i familien.

- Mannen og kvinnen byttet på å hente og levere jenta og vi har ikke sett noen tegn på at det var problemer i familien. Hver torsdag hentet de henne tidlig for å gå på ballettrening, forteller styreren.

MOR OG BARN DREPT: 
På denne gården i Lisjö utenfor Surahammar i Sverige ble kvinnen og barnet funnet drept i går morges. Kvinnens samboer har tilstått drapene og er siktet.
MOR OG BARN DREPT: På denne gården i Lisjö utenfor Surahammar i Sverige ble kvinnen og barnet funnet drept i går morges. Kvinnens samboer har tilstått drapene og er siktet. Vis mer

Barnehagen har etablert en krisegruppe for å ta hånd om personale, foreldre og barn. De eldste barna skal i dag tenne lys for vennen sin.

Familiekjær kvinne

30-åringens venninne forteller om en kjærlig mor.

- Hun var som en søster for meg og snakket ofte om hvor høyt hun elsket sin familie og meg. Hun var som oftest glad og våget å drømme. Det er så meningsløst. Hun elsket sin datter over alt og sa hun skulle forsvare henne som en tiger hvis noen truet henne.