Mor og datter fikk begge sju rette i Lotto: - Er dette seriøst?

Fant en Lotto-kupong i bestemorens leilighet

DOBBEL LYKKE: Mor og datter kunne begge prikke inn sju rette i Lotto lørdag kveld, etter at de hadde levert inn en gammel kupong som tilhørte bestemor. Foto: NTB Scanpix
DOBBEL LYKKE: Mor og datter kunne begge prikke inn sju rette i Lotto lørdag kveld, etter at de hadde levert inn en gammel kupong som tilhørte bestemor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Lørdagskvelden ble en spesielt god kveld for fem heldige nordmenn, som alle kunne glede seg over å ha blitt 2 955 570 kroner rikere etter å ha prikket av sju rette i Lotto.

Og nærmere seks millioner kroner av den totale potten som ble delt ut, gikk utrolig nok til samme familie. Mor Solgunn Elisabeth Kristoffersen og datter Jannike Marie Stenvold hadde nemlig begge levert inn Lotto-kupongen til Jannikes bestemor som nå har gått bort - og fått full treff.

- Er dette seriøst? Det er den beste nyheten jeg noen gang har fått. Jeg har seks barn, og vi bor i en liten leilighet med to soverom. Nå blir det hus, sier Jannike Marie Stenvold (35) og jubler, mens mannen satt i sofaen og ikke skjønte bæret da Norsk Tipping ringte.

Lotto-kupongen hadde familien funnet ved en tilfeldighet for nøyaktig ett år siden, da de holdt på å rydde ut av bestemorens leilighet etter hennes bortgang.

- Datteren min ringte meg nettopp og sa at hvis jeg også hadde spilt bestemor sin Lotto-kupong i kveld så hadde jeg vunnet over 2,9 millioner. Er dette virkelig sant, spør kvinnen med gråt i stemmen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer