Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mor og datter fikk begge sju rette i Lotto: - Er dette seriøst?

Fant en Lotto-kupong i bestemorens leilighet

DOBBEL LYKKE: Mor og datter kunne begge prikke inn sju rette i Lotto lørdag kveld, etter at de hadde levert inn en gammel kupong som tilhørte bestemor. Foto: NTB Scanpix
DOBBEL LYKKE: Mor og datter kunne begge prikke inn sju rette i Lotto lørdag kveld, etter at de hadde levert inn en gammel kupong som tilhørte bestemor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lørdagskvelden ble en spesielt god kveld for fem heldige nordmenn, som alle kunne glede seg over å ha blitt 2 955 570 kroner rikere etter å ha prikket av sju rette i Lotto.

Og nærmere seks millioner kroner av den totale potten som ble delt ut, gikk utrolig nok til samme familie. Mor Solgunn Elisabeth Kristoffersen og datter Jannike Marie Stenvold hadde nemlig begge levert inn Lotto-kupongen til Jannikes bestemor som nå har gått bort - og fått full treff.

- Er dette seriøst? Det er den beste nyheten jeg noen gang har fått. Jeg har seks barn, og vi bor i en liten leilighet med to soverom. Nå blir det hus, sier Jannike Marie Stenvold (35) og jubler, mens mannen satt i sofaen og ikke skjønte bæret da Norsk Tipping ringte.

Lotto-kupongen hadde familien funnet ved en tilfeldighet for nøyaktig ett år siden, da de holdt på å rydde ut av bestemorens leilighet etter hennes bortgang.

- Datteren min ringte meg nettopp og sa at hvis jeg også hadde spilt bestemor sin Lotto-kupong i kveld så hadde jeg vunnet over 2,9 millioner. Er dette virkelig sant, spør kvinnen med gråt i stemmen.

Kristoffersen kunne ikke tro det var sant at både hun og datteren hadde vunnet over 2,9 millioner hver seg.

- Jeg hadde jo aldri trodd at jeg skulle bli millionær. I tillegg at jeg og datteren ble det samme dag. Nei, jeg er helt målløs. Tårene bare triller her, forteller moren og fortsetter:

- Nå skal jeg ta meg en ferie hvertfall. I tillegg har jeg flere barn og barnebarn.

Datteren var også i sjokk da telefonen ringte fra Hamar.

- Jeg er helt skjelven og går bare rundt meg sjøl. Dette har jeg drømt om i mange år, sier den lykkelige 35-åringen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!