Mor og datter funnet drept

- Jeg har skutt to personer, sa den dobbeltdrapssiktede mannen til politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Politiet fikk melding om drapene ved 01.30-tida, da en mann ringte til politiet og fortalte at han hadde skutt to personer i en bolig i Borge ved Fredrikstad.

- Da politiet gikk inn i huset, fant de to døde personer, sier Geir Kristiansen, leder for etterforskningsavdelingen i Fredrikstad til Dagbladet.no.

Den siktede ble pågrepet utendørs, rett ved åstedet. Mannen er siktet for forsettlig drap.

Politiet har tatt beslag i et skytevåpen, men kan foreløpig ikke si om det er drapsvåpenet.

Ifølge VG Nett er de drepte mor og datter.

- Dette vil jeg foreløpig ikke kommentere, siden alle de pårørende ennå ikke er varslet, sier Kristiansen til Dagbladet.no.

Politiet har gjennomført et kort avhør med den siktede.

- Mannen tilsto at han har skutt to personer. Han har så langt ikke sagt noe om motivet eller hvordan selve ugjerningen skjedde. Han blir framstilt for varetektsfengsling i morgen, sier Kristiansen.

GRANSKER: Politiets teknikere undersøker åstedet. Foto: Scanpix
GRANSKER: Politiets teknikere undersøker åstedet. Foto: Scanpix Vis mer

Mannen skal ikke være en kjenning av politiet, men har vært i kontakt med dem i forbindelse med mindre kriminelle forhold.

Det er fortsatt uklart hva slags tilknytning den siktede hadde til de drepte.

Området rundt huset er sperret av og det foretas nå tekniske undersøkelser.

Naboer i området der drapene fant sted som Dagbladet.no har snakket med, bekrefter at en kvinne i 50-årene bor i huset. Kvinnen hadde en mannlig samboer. Ifølge naboene har ikke kvinnens datter vært bosatt i huset den senere tiden.

- Vi hørte ikke noe i natt. Men da vi våknet var området rundt huset avsperret og det var flere politibiler på stedet. Vi visste ikke hva som hadde skjedd før vi hørte det på radio. Det er klart det er veldig spesielt når noe slikt skjer så nær der vi bor, sier en nabo til Dagbladet.no.

(Dagbladet.no følger saken)