Mor og datter overfalt i Skogn

Ukjent overfallsmann møtte offerets datter i døra, og slo ned henne også.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

En 83 år gammel kvinne fra Skogn i Levanger i Nord-Trøndelag ble onsdag ettermiddag overfalt, kneblet og bundet med strips på hender og føtter av en ukjent overfallsmann i sitt eget hjem.

83-åringen var alene hjemme og ble oppsøkt av en mann i 10-tiden. Hun hadde oppfattet at han ville selge henne noe, men han ble avvist, skriver adressa.no.

Tidlig på ettermiddagen, ved 12-13-tiden, kom mannen tilbake. Kvinnen hadde låst døren, men datteren hennes skulle komme innom, og 83-åringen trodde det var henne. Mannen overfalt kvinnen og stripset 83-åringen på hender og føtter. Samtidig kom datteren på besøk, og også hun ble overfalt.

Funnet av barnebarnet


Sønnen til 63-åringen ble urolig da moren ikke kom hjem, dro opp for å sjekke og fant mormoren ved 22-tiden. Moren ble funnet sterkt forkommen med hodeskader i sentrum av Skogn.

83-åringen ble påført et armbrudd og er innlagt på sykehuset i Levanger.

Politiet har i løpet av natten sikret seg tekniske bevis på åstedet, blant annet dekkavtrykk av det de tror er gjerningsmannens bil.

- Datteren er så alvorlig skadd at hun ikke er avhørt ennå. Hun er sendt til St. Olavs hospital i Trondheim med hodeskader, sier etterforskningsleder Tor Klevmo ved Levanger lensmannskontor til NRK.


- Veldig alvorlig


Mannen som sto bak overfallet, har sannsynligvis kjørt i en lys, liten bil som har stått parkert ved veien mellom Skogn og Markabygda i nærheten av 83-åringens hus.

- Dette ser vi veldig alvorlig på. Det er jo et overfall av to eldre damer som ikke hadde noen mulighet til å forsvare seg, så vi setter inn alle ressurser på å oppklare denne saken, sier Klevmo til adressa.no.

Politiet tror motivet for overfallet har vært penger, for det var dette mannen spurte etter.

Overfallsmannen skal være liten og lubben, og det er alt politiet kan si om signalementet foreløpig.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer