Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mor og fem barn funnet drept i Florida

- Det verste vi har sett, sier politimann. Mesac (33) er etterlyst for massedrapet.

DREPT: Alle de fem barna og deres mor ble funnet døde i boligen i Naples. Bildet er tidligere lagt ut på et nettforum av faren deres, ifølge Naplesnews.com.
DREPT: Alle de fem barna og deres mor ble funnet døde i boligen i Naples. Bildet er tidligere lagt ut på et nettforum av faren deres, ifølge Naplesnews.com. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): En kvinne og hennes fem barn på 11 måneder, 3 år, 5 år, 6 år og 9 år ble natt til søndag norsk tid funnet drept i deres bolig i Naples i Florida.

Kvinnens ektemann, som skal ha en voldelig forhistorie, er ettersøkt i forbindelse med det gruoppvekkende massedrapet.

- Vi er svært interessert i å komme i kontakt med Mesac Damas. Han er ektemannen til kvinnen og barnas far, sier etterforskningslder Jim Williams ved politiet i Collier County ifølge nyhetsbyrået AFP.

Groteskt syn
Politiet beskriver synet som møtte dem i familiens leilighet som «det verste av det verste» og det mest forferdelige de har sett. De drepte skal ha ligget i flere rom. De var ikke skutt, men utover det vil ikke etterforskerne gå i detaljer.

Damas, som av yrke var kokk, forlot huset torsdag kveld. Morgenen etter ankom han flyplassen i Miami, hvor han bordet et fly til Haiti, sier sheriffkontoret til Associated Press (AP). Bilen er funnet på flyplassen, og teknikere leter etter ytterligere bevis.

I et intervju med lokalavisa Naples News i kveld forteller faren til Mesac Damas at han tror sønnen står bak drapene. Damas' far sier ekteparet hadde en historikk med bråk og sjalusi.

- Han trodde kona hadde noen andre, sier han til Naplesnews.com.

Slektninger slo alarm
Politiet, som har vært svært sparsomme med opplysninger i saken, sier de i løpet av dagen vil avholde en pressekonferanse om det bestialske drapet.

Kvinnen og barna skal ikke ha blitt sett i live siden torsdag, og drapene ble oppdaget etter at slektninger slo alarm da de ikke fikk tak i noen i familien.

Først da politiet valgte å ta seg inn i boligen i 18.30-tida i går lokal tid, ble det oppdaget at hele familien var tatt av dage, med unntak av familiefaren.

ETTERLYST: 33 år gamle Mesac Damas var i kveld ikke formelt mistenkt for massedrapet på familien sin, men er ettersøkt og kan ha flyktet til Haiti. Foto: POLITIET
ETTERLYST: 33 år gamle Mesac Damas var i kveld ikke formelt mistenkt for massedrapet på familien sin, men er ettersøkt og kan ha flyktet til Haiti. Foto: POLITIET Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media