Mor og fem barn funnet drept i Florida

- Det verste vi har sett, sier politimann. Mesac (33) er etterlyst for massedrapet.

DREPT: Alle de fem barna og deres mor ble funnet døde i boligen i Naples. Bildet er tidligere lagt ut på et nettforum av faren deres, ifølge Naplesnews.com.
DREPT: Alle de fem barna og deres mor ble funnet døde i boligen i Naples. Bildet er tidligere lagt ut på et nettforum av faren deres, ifølge Naplesnews.com. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): En kvinne og hennes fem barn på 11 måneder, 3 år, 5 år, 6 år og 9 år ble natt til søndag norsk tid funnet drept i deres bolig i Naples i Florida.

Kvinnens ektemann, som skal ha en voldelig forhistorie, er ettersøkt i forbindelse med det gruoppvekkende massedrapet.

- Vi er svært interessert i å komme i kontakt med Mesac Damas. Han er ektemannen til kvinnen og barnas far, sier etterforskningslder Jim Williams ved politiet i Collier County ifølge nyhetsbyrået AFP.

Groteskt syn
Politiet beskriver synet som møtte dem i familiens leilighet som «det verste av det verste» og det mest forferdelige de har sett. De drepte skal ha ligget i flere rom. De var ikke skutt, men utover det vil ikke etterforskerne gå i detaljer.

Damas, som av yrke var kokk, forlot huset torsdag kveld. Morgenen etter ankom han flyplassen i Miami, hvor han bordet et fly til Haiti, sier sheriffkontoret til Associated Press (AP). Bilen er funnet på flyplassen, og teknikere leter etter ytterligere bevis.

I et intervju med lokalavisa Naples News i kveld forteller faren til Mesac Damas at han tror sønnen står bak drapene. Damas' far sier ekteparet hadde en historikk med bråk og sjalusi.

- Han trodde kona hadde noen andre, sier han til Naplesnews.com.

Slektninger slo alarm
Politiet, som har vært svært sparsomme med opplysninger i saken, sier de i løpet av dagen vil avholde en pressekonferanse om det bestialske drapet.

Kvinnen og barna skal ikke ha blitt sett i live siden torsdag, og drapene ble oppdaget etter at slektninger slo alarm da de ikke fikk tak i noen i familien.

Først da politiet valgte å ta seg inn i boligen i 18.30-tida i går lokal tid, ble det oppdaget at hele familien var tatt av dage, med unntak av familiefaren.

ETTERLYST: 33 år gamle Mesac Damas var i kveld ikke formelt mistenkt for massedrapet på familien sin, men er ettersøkt og kan ha flyktet til Haiti. Foto: POLITIET
ETTERLYST: 33 år gamle Mesac Damas var i kveld ikke formelt mistenkt for massedrapet på familien sin, men er ettersøkt og kan ha flyktet til Haiti. Foto: POLITIET Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer