Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mor og sønn døde, en baby er savnet, mens far ble reddet fra vannmassene

Hittil har seks personer mistet livet som følge av storm og flom flere steder sør i Frankrike.

TRAGISK ULYKKE: Redningsarbeidere jobber febrilsk for å redde familien på fire etter at bilen deres ble fanget i vannmassene fra en flomrammet elv nær Cruviers-Lascours i det sørlige Frankrike i dag. Foto: BORIS HORVAT / AFP
TRAGISK ULYKKE: Redningsarbeidere jobber febrilsk for å redde familien på fire etter at bilen deres ble fanget i vannmassene fra en flomrammet elv nær Cruviers-Lascours i det sørlige Frankrike i dag. Foto: BORIS HORVAT / AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dette ifølge franske myndigheter.

To foreldre som kjørte bil med sine to sønner i baksetet mistet kontroll over bilen og ble dratt av gårde av vannmengdene.

Bilen, som satt fast ved en bro, var nedsunket i vann som følge av de store nedbørsmengdene i Gard-regionen sør i Frankrike.

Vitner og redningsarbeidere klarte å redde ut faren fra bilen, men rakk ikke å redde ut resten av familien før bilen ble dratt avgårde i flommen.

Lenger nord i distriktet ble en bil også dratt avgårde av vannet, og en mann i 50-årene mistet livet, ifølge lokale myndigheter.

En mann i 70-årene som kjørte langs en fjellvei mistet også livet da bilen ble presset av veien av store mengder vann.

I nærheten av kommunen Gap i sørøst-Frankrike mistet en mann i 60-årene livet da han falt fra et hustak under et forsøk på å rense ei pipe.

Det sørøstlige Frankrike har blitt rammet av flere stormer denne høsten, knyttet til de unormalt høye temperaturene rundt Middelhavet.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling