Rett før kampstart:

Mor og sønn falt i døden

Bare minutter før en baseballkamp lørdag ettermiddag skal en mor og hennes 2 år gamle sønn ha falt i døden på Petco Park stadion i San Diego.

DØDE: På Petco Park ble to personer funnet døde rett før kampstart lørdag ettermiddag. Foto: Earl S Cryer/UPI/Shutterstock
DØDE: På Petco Park ble to personer funnet døde rett før kampstart lørdag ettermiddag. Foto: Earl S Cryer/UPI/Shutterstock Vis mer
Publisert

Rett før klokka 16.00 lørdag ettermiddag ble politifolk varslet om at to personer hadde falt fra et gangplan på Petco Park stadion i San Diego.

De to personene skal ha vært en kvinne på 40 år og hennes to år gamle sønn, dette ifølge en pressemelding fra politidepartementet i San Diego.

To politibetjenter skal ha funnet de to personene på fortauet kort tid etterpå og skal ha forsøkt med hjerte-lungeredning, uten at livene var til å redde, opplyser politiet ifølge CNN.

Hendelsen skal ha skjedd rett før kampstart og idet tusenvis av baseballfans var på vei inn på stadionen for å se kampen hvor hjemmelaget San Diego Padres skulle spille mot Atlanta Braves.

«Mistenkelig dødsfall»

CNN skriver at etterforskere fra San Diego Police Homicide Unit ble tilkalt etter funnet av de to døde personene, da politiet skal ha sett på dødsfallene som mistenkelige.

Mor og sønn skal ha falt fra et tredje nivå på stadionen, noe som tilsvarer seks etasjer opp. Kvinnen og gutten ble erklært døde klokken 16.11, omtrent 20 minutter etter at politiet ble varslet om hendelsen, ifølge drapsetterforsker Andra Brown.

- Hjertene våre går ut til familien, men også til menneskene som potensielt kan ha sett dette. Der fryktelig. Fryktelig. Derfor ser vi veldig seriøst på hendelsen, sa Brown til The San Diego Union Tribune.

INNEKLEMT: Et eldre par kommer seg ikke ut av den brennende bilen ved en vei i San Diego. Video: Marie McCory. Reporter: Anton Lier / Dagbladet TV. Vis mer

Myndighetene har ennå ikke offentlig identifisert moren og den unge sønnen, men har sagt at de begge bodde i San Diego.

- I stor sorg

Drapsetterforskeren sier det fortsatt er en pågående etterforskning og at de vil fortsette å avhøre mennesker som kan ha vært vitner til den grusomme hendelsen i San Diego.

Hjemmelaget San Diego Padres, som skulle spille kamp har valgt å ikke kommentere hendelsen ytterligere, men uttrykte sin medfølelse i en pressemelding:

- Vi er i stor sorg over tapet av liv på Petco Park i går kveld. Våre tanker og bønner er hos familien til de involverte. Vi vil fortsette å avstå fra å kommentere hendelsens art, ettersom det er en pågående etterforskning fra politidepartementet i San Diego, sa klubben i en skriftlig uttalelse søndag morgen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer