Mor og sønn siktet for drap i Bergen

En mann i 20-åra og hans mor i 40-åra er siktet for drap eller medvirkning til drap etter at en mann falt ned fra en boligblokk i Fyllingsdalen før helgen.

FUNNET DØD: Politiet har startet etterforskning etter at en mann i 20-årene ble funnet død utenfor et hus i Fyllingsdalen i Bergen like før klokken 5 fredag morgen. Foto: Bjørn Erik Larsen / Bergens Tidende / NTB scanpix
FUNNET DØD: Politiet har startet etterforskning etter at en mann i 20-årene ble funnet død utenfor et hus i Fyllingsdalen i Bergen like før klokken 5 fredag morgen. Foto: Bjørn Erik Larsen / Bergens Tidende / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Har du tips, bilder eller video? Ta kontakt med Dagbladet på 2400@dagbladet.no eller 24 00 00 00.

(Dagbladet): En mann i 20-åra og en kvinne i 40-åra er siktet for drap eller medvirkning til drap etter at en mann i begynnelsen av 20-åra falt ned fra en boligblokk i Fyllingsdalen før helgen.

Disse to som er siktet er mor og sønn.

Store skader etter fall

Den avdøde mannen ble funnet utenfor en boligblokk i Fyllingsdalen i Bergen, fredag morgen. Han hadde store skader etter fall fra stor høyde. På grunn av uklarhet rundt omstendighetene startet politiet etterforskning, og fredag ettermiddag ble mannen i 20 åra pågrepet. Han er nå er av de to siktete.

Bergensavisa skriver at mannen døde etter et fall på rundt 20 meter, fra sjuende etasje.

Utøvd vold

Ifølge Bergens Tidende kjenner den pågrepne mannen og avdøde hverandre.

Den siktete mannen har tilhørighet til Fyllingsdalen. Han skal ikke være tidligere straffedømt. Ifølge avisa skal mannen ha utøvd vold mot den avdøde mannen i forkant av dødsfallet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer