Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mor og sønn siktet for drap i Bergen

En mann i 20-åra og hans mor i 40-åra er siktet for drap eller medvirkning til drap etter at en mann falt ned fra en boligblokk i Fyllingsdalen før helgen.

FUNNET DØD: Politiet har startet etterforskning etter at en mann i 20-årene ble funnet død utenfor et hus i Fyllingsdalen i Bergen like før klokken 5 fredag morgen. Foto: Bjørn Erik Larsen / Bergens Tidende / NTB scanpix
FUNNET DØD: Politiet har startet etterforskning etter at en mann i 20-årene ble funnet død utenfor et hus i Fyllingsdalen i Bergen like før klokken 5 fredag morgen. Foto: Bjørn Erik Larsen / Bergens Tidende / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
  • Har du tips, bilder eller video? Ta kontakt med Dagbladet på 2400@dagbladet.no eller 24 00 00 00.

(Dagbladet): En mann i 20-åra og en kvinne i 40-åra er siktet for drap eller medvirkning til drap etter at en mann i begynnelsen av 20-åra falt ned fra en boligblokk i Fyllingsdalen før helgen.

Disse to som er siktet er mor og sønn.

Store skader etter fall

Den avdøde mannen ble funnet utenfor en boligblokk i Fyllingsdalen i Bergen, fredag morgen. Han hadde store skader etter fall fra stor høyde. På grunn av uklarhet rundt omstendighetene startet politiet etterforskning, og fredag ettermiddag ble mannen i 20 åra pågrepet. Han er nå er av de to siktete.

Bergensavisa skriver at mannen døde etter et fall på rundt 20 meter, fra sjuende etasje.

Utøvd vold

Ifølge Bergens Tidende kjenner den pågrepne mannen og avdøde hverandre.

Den siktete mannen har tilhørighet til Fyllingsdalen. Han skal ikke være tidligere straffedømt. Ifølge avisa skal mannen ha utøvd vold mot den avdøde mannen i forkant av dødsfallet.

De to som nå er siktet i saken bor i leiligheten i Fyllingsdalen der avdøde ble funnet.

Begge to blir framstilt for fengsling i Bergen tingrett i dag. Politiet ber om fire ukers varetekt med full isolasjon grunnet bevisforspillelsesfare, heter det i en pressemelding fra politiet.

Verken avdøde eller siktede er betegnet som kjenninger av politiet.

Saken oppdateres.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!