- Mor og sønn siktet for drap på far i Kristiansand

Familiefar drept fredag kveld.

KRIMTEKNIKERE. Politiets teknikere på stedet etter drapet i Kristiansand i går kveld. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
KRIMTEKNIKERE. Politiets teknikere på stedet etter drapet i Kristiansand i går kveld. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Dagbladet får opplyst at det er mannens kone og sønn som er siktet for å ha drept ham, noe TV2 også meldte i kveld. Begge to er blitt avhørt i dag.

I formiddag ble det kjent at en kvinne, og en annen person, var siktet i saken. Mannen som ble funnet drept i en leilighet i bydelen Hånes, er i 60-årene og av iransk opprinnelse. Agder-politiets påtaleleder Terje Kaddeberg Skaar sa på en pressekonferanse i formiddag at avdøde er norsk statsborger og at han har bodd sammen med familien i Norge i mange år.

- Jeg har foreløpig ingen kommentar, sier sønnens forsvarer, advokat Knut Henning Larsen, til Dagbladet.

- Erkjenner din klient straffskyld?

- Ingen kommentar er ingen kommentar, gjentar Larsen.

Kvinnen erkjenner ikke straffskyld, opplyser hennes forsvarer, advokat Christian Faye Ree, til NTB.

- Hun svarer på politiets spørsmål. Utover det har jeg ingen kommentar, sier Ree.

Var i nærheten Det var klokka 2307 fredag kveld at politiet rykket ut til leiligheten, ifølge NTB. Like over midnatt bekreftet politiet at de antok at det kunne ligge noe kriminelt bak dødsfallet. Ifølge politiet var det flere personer i leiligheten da de kom fram til stedet. Det er foreløpig uvisst hvor mange som var til stede.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer