Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Mor og sønn siktet for drap på far i Kristiansand

Familiefar drept fredag kveld.

KRIMTEKNIKERE. Politiets teknikere på stedet etter drapet i Kristiansand i går kveld. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
KRIMTEKNIKERE. Politiets teknikere på stedet etter drapet i Kristiansand i går kveld. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Dagbladet får opplyst at det er mannens kone og sønn som er siktet for å ha drept ham, noe TV2 også meldte i kveld. Begge to er blitt avhørt i dag.

I formiddag ble det kjent at en kvinne, og en annen person, var siktet i saken. Mannen som ble funnet drept i en leilighet i bydelen Hånes, er i 60-årene og av iransk opprinnelse. Agder-politiets påtaleleder Terje Kaddeberg Skaar sa på en pressekonferanse i formiddag at avdøde er norsk statsborger og at han har bodd sammen med familien i Norge i mange år.

- Jeg har foreløpig ingen kommentar, sier sønnens forsvarer, advokat Knut Henning Larsen, til Dagbladet.

- Erkjenner din klient straffskyld?

- Ingen kommentar er ingen kommentar, gjentar Larsen.

Kvinnen erkjenner ikke straffskyld, opplyser hennes forsvarer, advokat Christian Faye Ree, til NTB.

- Hun svarer på politiets spørsmål. Utover det har jeg ingen kommentar, sier Ree.

Var i nærheten Det var klokka 2307 fredag kveld at politiet rykket ut til leiligheten, ifølge NTB.
Like over midnatt bekreftet politiet at de antok at det kunne ligge noe kriminelt bak dødsfallet. Ifølge politiet var det flere personer i leiligheten da de kom fram til stedet. Det er foreløpig uvisst hvor mange som var til stede.

- De to siktede befant seg i nærheten av leiligheten da politiet kom til stedet, og de ble derfor tatt med til politistasjonen der de etter hvert ble siktet for drap eller medvirkning til drap, sier Kaddeberg Skaar. Verken den drepte eller de to siktede er kjent av politiet fra før.

- Hørte banking Politiet sier de er kjent med at naboer skal ha hørt banking fra den aktuelle leiligheten fredag kveld.

- Vi har foretatt flere avhør gjennom natten og formiddagen. Det er også gjennomført flere ransakinger i løpet av natten, og dette vil vi fortsette med utover dagen, sier Kaddeberg Skaar.

Politiet vil ikke si noe om hvordan mannen ble drept, eller si noe om drapsvåpenet. Ifølge Fædrelandsvennen skal mannen ha hatt synlige skader på kroppen.

Dagbladet kommer med mer.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram