Danmark

Mor og to barn funnet døde

Tyder på at ingen andre personer skal ha vært involvert, melder Midt- og Vestjyllands politi.

«MISTENKELIGE DØDSFALL»: Politiet i Midt- og Vestjylland i Danmark rykket ut til en bolig etter at de søndag ettermiddag fikk melding om «mistenkelige dødsfall» i boligen, opplyser politiet til Dagbladet. Foto: Presse-fotos.dk

«MISTENKELIGE DØDSFALL»: Politiet i Midt- og Vestjylland i Danmark rykket ut til en bolig etter at de søndag ettermiddag fikk melding om «mistenkelige dødsfall» i boligen, opplyser politiet til Dagbladet. Foto: Presse-fotos.dk

Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En kvinne (49) og hennes to barn på 11 og 14 år er funnet døde utenfor byen Viborg i Danmark. Det skriver Midt- og Vestjyllands politi på Twitter.

- Foreløpig er der ikke noe som tyder på at det er andre personer enn de avdøde som har vært involvert, skriver politiet.

De nærmeste pårørende er varslet, skriver politiet.

Det var en bekjent av familien som fant de avdøde og varslet politiet, skriver Midt- og Vestjyllands Politi i en pressemelding søndag kveld.

- Våres foreløpige etterforskning tyder på at kvinnen trolig har drept sine to barn for deretter de to børn for derefter å trolig ha tatt sitt eget liv, men vi etterforsker fortsatt i flere retninger, sier visepolitiinspektør Jim Hansen ved Midt- og Vestjyllands Politi, som leder etterforskningen.

Like før klokka 17 søndag kveld meldte politiet at de hadde sperret av store deler av en vei i byen Vejrumbro.

De opplyste at de skulle undersøke det de omtalte som et «mistenkelig forhold».

- Det er ingen fare for beboere i området, skrev politiet.

19.13 opplyste politiet om funnet av de tre døde personene og at krimteknikere etterforsker hendelsen på stedet.

Politiets kommunikasjonsrådgiver Mette Quistgaard sier til Dagbladet at politiet etterforsker saken bredt.

- Vi har både hunder og krimteknikere på stedet som etterforsker saken. Det kommer vi også til å ha i morgen, sier hun til Dagbladet.

Hun opplyser videre at politiet fikk en melding om «mistenkelige dødsfall» i huset søndag ettermiddag og at de per nå ikke kan konkludere hva som har skjedd i saken.

Politiet opplyser at de mandag vi ta initiativ til et møte for beboerne i Vejrumbro.

- Dette er naturligvis en sak som påvirker og ryster et lite lokalsamfunn dypt, sier visepolitiinspektør Christian Toftemark i pressemeldingen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer