SAVNET: En kvinne og to barn er savnet etter en brann i Oppstad i Nord-Odal natt til søndag.
Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
SAVNET: En kvinne og to barn er savnet etter en brann i Oppstad i Nord-Odal natt til søndag. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpixVis mer

Mor og to barn savnet etter brann i Nord-Odal

En kvinne og to barn er savnet etter at en enebolig ble totalskadd i en brann sju kilometer nord for Skarnes i Hedmark natt til søndag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet fikk melding om brann i en toetasjes enebolig ved Størjen i Nord-Odal klokken 1.24 natt til søndag. Da redningsmannskapene kom fram var det full fyr i boligen. Brannmannskaper både fra Nord- og Sør-Odal deltok i slokkearbeidet.

- Det bor fem personer i huset. Mor, far og tre barn. Mannen har kommet hjem fra jobb i Oslo, ett av barna var bortreist da det begynte å brenne, mens mor og to barn har status som savnet, forteller operasjonsleder Jørn Akre i Hedmark politidistrikt til NTB.

De tre skal ifølge politiets opplysninger ha vært hjemme da det begynte å brenne.

Røykdykkere startet arbeidet med å gå gjennom branntomta ved firetiden søndag morgen.

- Røykdykkerne har tatt seg inn i huset, men det er dårlig sikt på grunn av røyk, mye vanndamp og det er vanskelige forhold. Arbeidet tar tid, sier operasjonslederen søndag morgen.

Politiet ønsker ikke å kommentere eventuelle funn.

- Vi avventer krimteknikere som vil være på plass mellom klokken 7 og 8, sier Akre.

Et SeaKing redningshelikopter ble rekvirert fra Rygge, men det kunne returnere da det ikke var behov for det, opplyser Hovedredningssentralen Sør-Norge.

(NTB)