Fire i familie på seks drept

Mor og tre barn døde

Kolliderte med lastebil. Nå er årsaken klar.

FAMILIEN NESTEN UTRADERT: Foreldrene Josh og Zoe Powell med barna Amelia, Phoebe, Penny og Simeon. Nå er bare Josh og Penny igjen. Foto: Thames Valley Police
FAMILIEN NESTEN UTRADERT: Foreldrene Josh og Zoe Powell med barna Amelia, Phoebe, Penny og Simeon. Nå er bare Josh og Penny igjen. Foto: Thames Valley Police Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I det ene øyeblikket var familien Powell på seks sammen på tur, på vei hjem fra et besøk hos barnas besteforeldre. I det neste var mamma Zoe (29), Phoebe (8), Amelia (4) og Simeon (6) døde, etter at sjuseteren deres kom over i motgående kjørefelt og krasjet med en fullastet lastebil på 36 tonn, ifølge BBC News.

I bilen satt også pappa Josh og yngstedatteren Penny (18 mnd.). De overlevde ulykken, som skjedde på hovedveien A40 gjennom Oxfordshire i England 12. oktober i fjor.

Husker ingenting

Josh har fortalt at han ikke husker noe av ulykken, som rev bort nesten hele familien hans.

- Jeg var velsignet med fire fantastiske barn, hvis livsglede og eventyrlyst holdt meg sysselsatt på best tenkelige måte (...) Nå som vi har tid til å områ oss og sørge, er dette utfordringen ved det overveldende tapet vi føler som familie, skrev Josh ei drøy uke etterpå på Thames Valley Polices Facebook-side.

Bare måneder før ulykken mistet familien alt de eide da boligen deres brant ned.

Ulykken er mye omtalt i Storbritannia, og det store spørsmålet har vært hvordan den bunnløst tragiske ulykken kunne skje.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer