MAKABERT:  Teknikere undersøker boligen der de tre barna ble funnet drept. Det var faren som fant barna da han kom hjem fra kontret fredag morgen. Den eldste, en 17-åring, var da fortsatt i live, men døde seinere av skadene. AFP PHOTO KENZO TRIBOUILLARD
MAKABERT: Teknikere undersøker boligen der de tre barna ble funnet drept. Det var faren som fant barna da han kom hjem fra kontret fredag morgen. Den eldste, en 17-åring, var da fortsatt i live, men døde seinere av skadene. AFP PHOTO KENZO TRIBOUILLARDVis mer

Mor pågrepet av politiet, mistenkt for å ha drept sine tre barn

Makabert drap ryster Frankrike.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Tre barn ble funnet drept med strupene skåret over i Dampmart utenfor Paris i dag.

To av ofrene skal også ha hatt flere stikkskader på kroppen.

Det var faren som fant barna, da han kom hjem fra arbeid i morgentimene. Han blir nå tatt hånd om av helsepersonell.

Nyhetsbyrået AFP skriver at de tre barna var 9, 11 og 17 år gamle. Den eldste av dem skal ha vært i live da han ble funnet, men døde seinere av skadene.

AFP PHOTO KENZO TRIBOUILLARD
AFP PHOTO KENZO TRIBOUILLARD Vis mer

Flere franske aviser skriver at det er moren som står som hovedmistenkt i den makabre drapssaken. Hun ble raskt ettersøkt av politiet, og ble seinere pågrepet i Paris.

Ifølge Le Parisien skal kvinnen ha oppholdt seg med slektninger, men ble sporet opp da hun brukte sin mobiltelefon. Avisa skriver videre at ekteparet skal ha hatt en krangel torsdag kveld som førte til at mannen sov over på legekontoret sitt.

Ifølge politiet skal paret ha hatt problemer med ekteskapet.

AFP PHOTO KENZO TRIBOUILLAR
AFP PHOTO KENZO TRIBOUILLAR Vis mer