Mor siktet for drap på spedbarn

Kvinne i 20-årene fra Ringsaker skal ha drept sitt eget barn i 2005, før hun på nytt forsøkte å ta livet av et spedbarn i år.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Hedmark politidistrikt har pågrepet en kvinne i 20-årene fra Ringsaker siktet for henholdsvis forsettlig drap og forsøk på forsettlig drap på sine to små barn.

- Barnet som ble drept var et spedbarn. Den handlingen skjedde for rundt halvannet år siden, i 2005, opplyser informasjonrådgiver Karianne Dobloug ved Hedmark politidistrikt til Dagbladet.no.

Så, i 2006, skal kvinnen ha forsøkt å drepe sitt andre barn, også det under ett år gammelt på det aktuelle tidspunktet. Tilstanden til barnet er foreløpig ikke kjent

- Hun er siktet for forsettlig drap og forsøk på forsettlig drap. Det betyr at handlingene var planlagt, slik vi ser det, opplyser Dobloug.

Etterforskningen av det politiet mener er svært alvorlige forbrytelser, har pågått i flere uker.  Politiet vil i ettermiddag ikke gi flere detaljer om den oppsiktsvekkende saken før på en pressekonferanse klokka 18.

Dagbladet.no kommer med mer.