ÅSTEDET: Boligen i Kvernevik hvor en sju år gammel jente ble  alvorlig skadet etter å ha blitt knivstukket onsdag. Jentas mor er også skadet, og er siktet for forsøk på drap. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix
ÅSTEDET: Boligen i Kvernevik hvor en sju år gammel jente ble alvorlig skadet etter å ha blitt knivstukket onsdag. Jentas mor er også skadet, og er siktet for forsøk på drap. Foto: Carina Johansen / NTB scanpixVis mer

Mor siktet for drapsforsøk på datter (7) møtte ikke til fengslingsmøte

Er på sykehus.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den 27 år gamle kvinnen som er siktet for drapsforsøk på sin sju år gamle datter i Stavanger, møtte ikke under fengslingsmøtet om varetektsfengsling i Stavanger tingrett i dag.

Det har vært uklart om fengslingsmøtet kunne gjennomføres på normal måte, ettersom helsetilstanden hennes har vært usikker.

Stavanger universitetssjukehus opplyste fredag morgen at kvinnen er lettere skadd, og at tilstanden hennes er stabil. Jenta ble torsdag kveld også omtalt som lettere skadd av sykehuset.

Kvinnen og datteren er bosatt et annet sted i Rogaland, men var på besøk en familie som bor i huset i Kvernevik, da knivstikkingen tok sted.