Stockholm:

Mor skal ha holdt sønn fanget i 28 år

Ei kvinne i 70-åra er pågrepet etter at sønnen hennes ble funnet kraftig redusert i deres leilighet.

PÅGREPET: Mannens mor ble pågrepet i Stockholm, mistenkt for blant annet å ha holdt sønnen fanget i en årrekke. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Foto: Foto: Sven Lindwall / Expressen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Expressen melder mandag kveld om det sjokkerende funnet. Den 41 år gamle mannen skal ha blitt funnet av en slektning søndag. Han skal da ha ligget på gulvet i leiligheten til mora og vært svært redusert.

Ifølge opplysninger både Expressen og Aftonbladet går ut med mandag, skal mannen blant annet ha manglet tenner og hatt en rekke sår.

Søndag kveld ble han operert ved Karolinska sykehus.

Mor til mannen er pågrepet, mistenkt for frihetsberøvelse og grov kroppsskade. Ifølge svenske medier mistenkes det at hun har holdt sønnen fanget siden han var omkring 12 år gammel.

- Som en skrekkfilm

Det var i helga at en nær slektning av de to ble kjent med at kvinnen var på sykehus. Søndag tok hun seg inn i leiligheten, fordi hun i lengre tid har mistenkt at noe var galt.

- Jeg kan knapt beskrive hvordan det var der. Jeg er i sjokk. Det var som å gå rett inn i en skrekkfilm, sier slektningen til Expressen.

Tatt ut av skolen

Familie opplyser til avisa at gutten forlot skolen da han gikk i 7. klasse, og kom aldri tilbake. Nå, 28 år seinere, kan mysteriet være oppklart.

Ifølge slektningen skal ikke 41-åringen ha hatt kontakt med noen andre enn sin mor i løpet av åra han har vært holdt i leiligheten. Han skal foreløpig ikke ha vært i en tilstand hvor det har latt seg gjøre å gjennomføre avhør.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer